Числото на месец май - каква символика носи?

Според нумерологията то кара хората да рискуват
4 май 2019 09:26, Екип на Tialoto.bg
2
Числото на месец май - каква символика носи?
Снимка: Pixabay

Животът ни е изпълнен с цифри. Независимо дали вярваме или не, те управляват голяма част от ежедневието ни подобно на звездите.

Според нумерологията всяка цифра крие определен заряд. Всеки може да определи какъв късмет и характер носи според датата, месеца и годината на раждане.
 
Всеки месец носи цифра. В момента се намираме в началото на май, когато се раждат Телците. Ето какво носи този месец от нумерологична гледна точка:
 
Човек има пет основни сетива – зрение, слух, обоняние, осезание и вкус. Освен това китайската философия се състои от 5 елемента. Май месец е петият поред. Самото число се свързва със силна емоционална чувствителност. То е по средата на редицата от едно до десет, като се вижда еднакво добре и от двете страни.
 
Смята се, че хората родени на 5-о число или през петия месец, обичат предизвикателствата. Те са доста чувствителни и обичат да опитват нови неща. Надарени са с голямо въображение и талант. Присъщо за тях е да се притесняват от провал, но да не показват това на останалите. Освен това са доста земни хора, които се разбират с всички.
 
Числото на месец май дава енергия на хората да творят, но и критично мислене. Те винаги се борят със своите страхове, но въпреки всичко успяват да преминат леко през всички тежки ситуации.
 
Хората, родени през май, се радват на множество щастливи случайности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Числото 26 е свързано с края на ГЕРБ.

Спонсорирани публикации