Визитата на папата - отличен старт на предизборната кампания

Посланията на папата повлияли на политиците ни
Обновена: 7 май 2019 11:27 | 7 май 2019 11:22, Василия Пейчева
39

6855 гледания   |  Още видео
"Посланията на папата са глобални. Той е един от най-популярните лидери в света. Нямаше по-хубаво начало за изборната кампания от посещението на папата. Става дума за ценностите. Едните хора се идентифицираха с посещението, а други замълчаха. Замълчаха тези, които имат послания на омраза и агресия", посочи политологът Румяна Коларова.
Още по темата

Тя подчерта в студиото на "България сутрин", че посещението на папа Франциск е било насочено към изконните ценности на българския народ.

"Отдавна не сме виждали някого, толкова значим като папата, да постави България в центъра на своята визита", отбеляза Коларова.

Според политическия психолог Антоанета Христова посланията на папата са повлияли на политиците ни, макар и за кратко.

"Агресията и черният PR доминират в предизборната кампания. Изведнъж идва папата. Вероятно след като си замине отново ще се върнем към злободневните скандали. Но видяхме репери на теми, видяхме ценности. Надявам се предизборната кампания да бъде ориентирана към ценностите", изтъкна тя пред Bulgaria ON AIR.

Христова счита, че образът на Борисов в последната му роля е на международник и като такъв той e натрупал много дивиденти.

"Хората го приемат положително, независимо от скандалите. Посещението на папата се приписа към активността на правителството", обясни психологът.

"БСП ги няма в парламента, няма ги в дебатите, нямат позиция за папата. Отсъствието не играе в полза на политическите играчи. Ако мълчанието им доведе дивиденти, ще има работа за психолозите колкото щеш. Капсулираните хора, които използват агресията в себе си, са негласуващи хора", обобщи за финал Антоанета Христова.
 


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой.
Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет.
Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни.
Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.
Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера.
Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла.
Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета.
Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки.
Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.
Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...
26
1
 
2
 
! Отговори
ГЕЙБераст-помияр преди 10 месеца
Папата дойде в България за да ОСВЕЩАВА многото апартаменти, асансьори, тераси и къщи за гости. Много работа му се събра с имотната мафия наречена шайката СУДЖУЦИТЕ 3!!! А който си е губил времето да го следи.....жалко за загубеното време!!!
25
1
 
3
 
! Отговори
Добро начало? преди 10 месеца
Едва ли някой се е сънмявал защо Бойко покани папата точно преди изборите. Но от това посещение няма да спечели много, или направо нищо. Приказките за мир и братска любов не действат приспивно на електората при толкова корупция и безхаберие наоколо.
24
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Дано си е отишъл,като че ли,още е тъдява.Разбра се главното-проводен от
танте за прием на индженере.Гаф на
банкин,който призова да се радваме насила и нещо за мигрантите, с което
предава тайната мисия.Защо баце
работиш срещу българите,защо?
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Шайката ГРОБ и папата няма да ги спаси, въпреки че похарчиха 1 милион от парите на данъкоплатците.
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кво каза папата за Къщичките за гости ?
21
4
 
13
 
! Отговори
До 12 преди 10 месеца
Когато умира човек, викат свещеник. Когато умира ГЕРБ, викат папата.
20
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Невероятен старт, няма що. Лъсват ти всичките измами и корупция, а ти викаш папата и готово- всичко в държавата е ток и жица. Да, ама не!
19
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Горката, въобразява си, че гербавите с хляб и зрелища ще заличат скандалите с апартаментите и оставките. Хората оценяват дейността на правителството не по цирковите му трикове (защото докараха папата точно като циркова атракция), а го оценяват по общо впечатление, а общото им впечатление е за корупция по всички етажи и безнаказаност.
18
10
 
10
 
! Отговори
публиката преди 10 месеца
След Папата.
БСП отиде в зоните. Не са в
А група.
17
4
 
17
 
! Отговори
дани преди 10 месеца
Това,ча са го слушали хиляда човека не обобщава целият български народ,защо телевизиите не кажат каква гледаемост е имал папата на 06 май,синода е прав,колко пъти нашия патриарх е ходил в италия или във ватикана
16
7
 
18
 
! Отговори
Стратег преди 10 месеца
"Замълчаха тези, които имат послания на омраза и агресия", посочи политологът Румяна Коларова."
Това ти се ще да е така, ку,рво, но не беше така. Ние яко агресирахме и посланията на АГРЕСИЯ И ОМРАЗА, достигнаха пикът си. Просто Цензурата беше чудовищна. Но, въпреки това, тов,а което казахме, се чу и бе споделено от немалка част от обществото. ВИЕ НЕ УСПЯХТЕ! СМЪРТ НА ГЕРБ!
15
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Егаси изконно тъпия сценарии.
14
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Посещението на папата е един огромен гаф. Посланията бяха антибългарски. Удари градушка и смерч, които гадателите социолози трябва да тълкуват, както тълкуваха номерата в бюлетините. Какво означава смерч, какво означава градушка.
13
29
 
12
 
! Отговори
Реставратор преди 10 месеца
Шумкарите от БСП се изпокриха, поповете от БПЦ напълниха памперсите, а Радев струпа допотопна руска железария пред Президентството като чу от Папата думата МИР !
12
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ей така се стартира предизборна кампания - викаш папата. Само ГЕРБ, никога повече червени кръвопийци
11
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кога започват герберите и техните социолози да изпълняват посланията на папата? Сега трябва да отворят границите за бежанците. Да се разкаят за делата си и престъпленията си срещу бежанците. Да бутнат оградата и да протегнат ръка.
10
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Румянке,още ли не си разбрала колко сме отвратени от вас-и от политиците и от прислугата им.Жилища за милиони,къщи за тъщи,далавери,кражби като за последно.На кого правиш реклама?На мафията ли?
9
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Докато миротворците Боко и Папата не идат във Венецуела да се борят за мир за ГРОБ не гласувам, да приказва всеки може ама давайте дела да видим.
8
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защшо не поканите някой млад човек да разберете какво мисли и за политиката и за папата,ами каните такива стари чанти мачкан лак да ви омайват с глупостите си,за да си заслужат заплатите.

Спонсорирани публикации