Визитата на папата - отличен старт на предизборната кампания

Посланията на папата повлияли на политиците ни
Обновена: 7 май 2019 11:27 | 7 май 2019 11:22,
39

"Посланията на папата са глобални. Той е един от най-популярните лидери в света. Нямаше по-хубаво начало за изборната кампания от посещението на папата. Става дума за ценностите. Едните хора се идентифицираха с посещението, а други замълчаха. Замълчаха тези, които имат послания на омраза и агресия", посочи политологът Румяна Коларова.
Още по темата

Тя подчерта в студиото на "България сутрин", че посещението на папа Франциск е било насочено към изконните ценности на българския народ.

"Отдавна не сме виждали някого, толкова значим като папата, да постави България в центъра на своята визита", отбеляза Коларова.

Според политическия психолог Антоанета Христова посланията на папата са повлияли на политиците ни, макар и за кратко.

"Агресията и черният PR доминират в предизборната кампания. Изведнъж идва папата. Вероятно след като си замине отново ще се върнем към злободневните скандали. Но видяхме репери на теми, видяхме ценности. Надявам се предизборната кампания да бъде ориентирана към ценностите", изтъкна тя пред Bulgaria ON AIR.

Христова счита, че образът на Борисов в последната му роля е на международник и като такъв той e натрупал много дивиденти.

"Хората го приемат положително, независимо от скандалите. Посещението на папата се приписа към активността на правителството", обясни психологът.

"БСП ги няма в парламента, няма ги в дебатите, нямат позиция за папата. Отсъствието не играе в полза на политическите играчи. Ако мълчанието им доведе дивиденти, ще има работа за психолозите колкото щеш. Капсулираните хора, които използват агресията в себе си, са негласуващи хора", обобщи за финал Антоанета Христова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Депутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал...
25
1
 
2
 
! Отговори
ГЕЙБераст-помияр преди 4 години
Папата дойде в България за да ОСВЕЩАВА многото апартаменти, асансьори, тераси и къщи за гости. Много работа му се събра с имотната мафия наречена шайката СУДЖУЦИТЕ 3!!! А който си е губил времето да го следи.....жалко за загубеното време!!!
24
1
 
3
 
! Отговори
Добро начало? преди 4 години
Едва ли някой се е сънмявал защо Бойко покани папата точно преди изборите. Но от това посещение няма да спечели много, или направо нищо. Приказките за мир и братска любов не действат приспивно на електората при толкова корупция и безхаберие наоколо.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано си е отишъл,като че ли,още е тъдява.Разбра се главното-проводен оттанте за прием на индженере.Гаф на банкин,който призова да се радваме насила и нещо за мигрантите, с коетопредава тайната мисия.Защо бацеработиш срещу българите,защо?
22
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шайката ГРОБ и папата няма да ги спаси, въпреки че похарчиха 1 милион от парите на данъкоплатците.
21
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кво каза папата за Къщичките за гости ?
20
4
 
13
 
! Отговори
До 12 преди 4 години
Когато умира човек, викат свещеник. Когато умира ГЕРБ, викат папата.
19
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Невероятен старт, няма що. Лъсват ти всичките измами и корупция, а ти викаш папата и готово- всичко в държавата е ток и жица. Да, ама не!
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горката, въобразява си, че гербавите с хляб и зрелища ще заличат скандалите с апартаментите и оставките. Хората оценяват дейността на правителството не по цирковите му трикове (защото докараха папата точно като циркова атракция), а го оценяват по общо впечатление, а общото им впечатление е за корупция по всички етажи и безнаказаност.
17
10
 
10
 
! Отговори
публиката преди 4 години
След Папата. БСП отиде в зоните. Не са в А група.
16
4
 
17
 
! Отговори
дани преди 4 години
Това,ча са го слушали хиляда човека не обобщава целият български народ,защо телевизиите не кажат каква гледаемост е имал папата на 06 май,синода е прав,колко пъти нашия патриарх е ходил в италия или във ватикана
15
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егаси изконно тъпия сценарии.
14
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Посещението на папата е един огромен гаф. Посланията бяха антибългарски. Удари градушка и смерч, които гадателите социолози трябва да тълкуват, както тълкуваха номерата в бюлетините. Какво означава смерч, какво означава градушка.
13
29
 
12
 
! Отговори
Реставратор преди 4 години
Шумкарите от БСП се изпокриха, поповете от БПЦ напълниха памперсите, а Радев струпа допотопна руска железария пред Президентството като чу от Папата думата МИР !
12
30
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей така се стартира предизборна кампания - викаш папата. Само ГЕРБ, никога повече червени кръвопийци
11
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога започват герберите и техните социолози да изпълняват посланията на папата? Сега трябва да отворят границите за бежанците. Да се разкаят за делата си и престъпленията си срещу бежанците. Да бутнат оградата и да протегнат ръка.
10
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Румянке,още ли не си разбрала колко сме отвратени от вас-и от политиците и от прислугата им.Жилища за милиони,къщи за тъщи,далавери,кражби като за последно.На кого правиш реклама?На мафията ли?
9
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато миротворците Боко и Папата не идат във Венецуела да се борят за мир за ГРОБ не гласувам, да приказва всеки може ама давайте дела да видим.
8
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защшо не поканите някой млад човек да разберете какво мисли и за политиката и за папата,ами каните такива стари чанти мачкан лак да ви омайват с глупостите си,за да си заслужат заплатите.
7
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Посланията на папата повлияли на политиците ни.Румяна Коларова по-голяма глупост не можа ли да каже.То бива,бива наглост и безочие,ама това минава границите вече.

Спонсорирани публикации