Стивън Кинг не може да гледа "Чернобил" без да мисли за Тръмп

Писателят често напада президента в Twitter
31 май 2019 14:24, Нели Христова
35
Стивън Кинг не може да гледа "Чернобил" без да мисли за Тръмп
Снимки: Reuters

"Не мога да гледам сериала на HBO “Чернобил“ без да се сещам да Доналд Тръмп“, написа в своя акаунт в Twitter Стивън Кинг. Писателят често използва социалната мрежа за да напада президента на САЩ, като предишните му изказвания бяха толкова брутални, че Тръмп дори блокира Кинг.

Още по темата

Това обаче не го спира да изказва мнението си относно управлението на президента и неговите качества. Този път, той откри прилика между операторите на електроцентралата "Чернобил“ и Тръмп.

"Подобно на онези мъже, които са управлявали прокълнатия руски реактор, той е човек със средна интелигентност, който е начело на огромна сила – икономическа и глобална – която не разбира“, обясни Кинг в поста си.

Изказването му не остана незабелязано от създателите на сериала. Сценаристът на "Чернобил“ Крейг Мазин побърза да отговори на писателя: "Първо, за мен е чест, че го гледаш. Второ, доволен съм, че го гледаш мислещо. Не че съм се съмнявал в това.“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 4 години
Ненормален содомит. Тръмп ти е виновен за твоите психически и сексуални отклонения.
32
1
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Смирен и уплашенНИТО СИ СМИРЕН НИТО СИ УПЛАШЕН!!!ЧУДОВИЩЕТО ТРЪМП КОЕТО НЕ ЗАЧИТА ГРАМ ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И ИМ ОРЯЗА ЗДРАВНАТА РЕФОРМА В САЩ ТОВА ЛИ Е ВЕЛИКИЯ ТИ ПРЕЗИДЕНТ ИЗЧАДИЕ АДОВО :DЕДИНСТВЕНОТО ПОСТИЖЕНИЕ НА ТРЪМП Е, ЧЕ СМАЗА РЕЖИМА В СЕВЕРНА КОРЕЯ И ТОЛКОЗ ВНИМАВАЙТЕ МНОГО! ИМА БОГ И БОГ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА! ДАЛИ БОГ Е СПРАВЕДЛИВ НЕ ЗНАМ ,НО ЗНАМ САМО, ЧЕ СИ ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА, А НИЕ СМЕ СЪЗДАДЕНИ ЗА ДА ГО ЗАБАВЛЯВАМЕ ПРЕЗ ВЕЧНОСТТА МУ!
31
2
 
0
 
! Отговори
Смирен и уплашен преди 4 години
До АнонимеН 30А ние дето не сме путинофили и ненавиждаме КГБиста, но знаем, че Тръмп е най-доброто нещо случило се на Света и САЩ напоследък? Ние също ли да се сме проклети навеки??? Или нас ще пожалиш от черните си магии и заклинания?
30
3
 
2
 
! Отговори
Тръмп преди 4 години
"той е човек със средна интелигентност, който е начело на огромна сила икономическа и глобална която не разбира, обясни Кинг"И понеже Кинг и Де Ниро и Мерил Стрийп, и Джордж Клууни, и ....са екперти и много добре разбират и знаят, какво трябва да прави един Президент на САЩ, много ми се иска някой от тях да стане Президент и да даде показно. Ама не във филм, а в истинския живот. Голем майтап ще падне!
29
0
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДА ДА ГОВОРЕТЕ ПРОТИВ БАЩАТА НА ЧУДОВИЩАТА ТА ДАНО ВИ СЕ ВЪРНЕ ТЪПКАНО!АЗ С ТОЗИ ШЕГА НЕ СИ ПРАВЯ! ЧУДОВИЩАТА МУ СА СЪВСЕМ ИСТИНСКИ ВЪВ СЪННОТО ИЗМЕРЕНИЕ
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По времето на "Чернобилският" вентилатор ударен от шит имах 2годишно дете.В един момент забелязах че по всяко време на деня можех да намеря кисело мляко в магазините.Преди това след 10 сутринта млякото свършило.После си обясних защо.Явно някои хора са знаели.Но аз и мойто дете сме от тези дето "просто ще умрат", а няма да идем в рая с палечко, пардон, чичко Путин.
27
0
 
2
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
До Пич А в България и нищо седно.Можеш да пишеш каквото си поискаш срещу когото си поискаш, но решиш ли да правиш бизнес, и не си от Герб-жив умрял си.
26
1
 
2
 
! Отговори
Професор преди 4 години
До АнонименИ с какво би заменил цялата "тази пошлост" , а русофилче ??????
25
10
 
8
 
! Отговори
акъл море преди 4 години
жалко, много стари хора, не знаят кога е дошло времето да се пенсионират и да излязат от общественият живот, защото от акъла им не е останало много!!
24
15
 
8
 
! Отговори
истината боли преди 4 години
явно е, че алцхаймера и старческата деменция са големият фактор в празнодумието на стивън кинг!
23
8
 
21
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Ахх, жалки русофилчета. Или не сте били родени, или сте забравили избирателно какво направиха тези пияндета през 1986. Как нищо не ни казаха няколко седмици, как на другарите и техните семейства им носеха специална храна, даваха им медикаменти, и ги държава в изолирана среда, докато ние децата си играехме по градинките и хрупахме радиоактивни марули. След това роднините ни измряха на по 400-50-60 години от рак. Забравихте ли, гадове червени? Плащат ли ви да говорите глупости? Плюя на вас!
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп успя да продаде американски оръжия за 200 милиарда, за кратко време ако че се прави на луд, по точно именно защото се прави на луд.
21
5
 
11
 
! Отговори
ТОЯ ПА... преди 4 години
Я, млък! Да си гледа да му дойдат качествени идеи, че от 10-15 години нищо смислено и интересно не е поднесъл на пазара! От нищетата си извадил ЧЕРНОБИЛ! Ще плюе срещу Тръмп..абе, яяяяяяяя....
20
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези олита в САЩ като бабичките глеат сериали,и то едни и същи,и досано дълги. То не беше война на тронове,сега чернобил,дързост и красота...
19
0
 
13
 
! Отговори
до 17 преди 4 години
верно ли, Обама, койно Удвои дълга на САЩ, т.е. натрупа повече дълг от всички 43 президента преди него, а посмали малко и ходи си вземи хонорара от Джожи Сорош!
18
12
 
16
 
! Отговори
Един преди 4 години
Не го споменавайте този сериал, че ще активирате шпиц командите на ***/Кутев. Това е тема табу и е спусната официална директива как да се действа, директно от Масква. Опорката е, че "това е "капиталистически" сериал, който има за цел идеологическа диверсия и осмиване на героичния руски народ. Информацията в него е лъжлива и не отговаря на истината.". Десйтва се също както през 1986-та, нищо не се е променило в тази държава.
17
12
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
....и всикчо това ЗАПОЧНА по времето на втория мандат на Обама, даже има доклади, че при Тръмп нещата се забавят, а в последните 4-6 месеца нещата не са никак розови вече...ако това не е временно ами тенденция 2020 ще го изритат Тръмпи с най-ниския вот в УС историята....
16
5
 
9
 
! Отговори
Добре платен в рубли преди 4 години
Тръмп печели втори мандат със смазваща преднина,марксиско-лениниският Холивуд се гърчи от злоба,рейтинга на CNN пада с двуцифрени проценти всяка седмица,Стивън Кинг не е писал нищо добро от поне 20 години,Крим е Руски.Точка.
15
9
 
18
 
! Отговори
Пич преди 4 години
Една от големите разлики между Русия и САЩ. В САЩ можеш да правиш брутална критика на властимащите, дори понякога прекалена, и пак да си успешен и проспериращ в областта, в която работиш. В Русия за виц/меме срещу Джуджето, отиваш в ареста. Голяма разлика.
14
14
 
9
 
! Отговори
nina преди 4 години
Абсолютно съгласна със С.Кинг!!! Велик!