Стивън Кинг не може да гледа "Чернобил" без да мисли за Тръмп

Писателят често напада президента в Twitter
31 май 2019 14:24, Нели Христова
35
Стивън Кинг не може да гледа "Чернобил" без да мисли за Тръмп
Снимки: Reuters

"Не мога да гледам сериала на HBO “Чернобил“ без да се сещам да Доналд Тръмп“, написа в своя акаунт в Twitter Стивън Кинг. Писателят често използва социалната мрежа за да напада президента на САЩ, като предишните му изказвания бяха толкова брутални, че Тръмп дори блокира Кинг.

Още по темата

Това обаче не го спира да изказва мнението си относно управлението на президента и неговите качества. Този път, той откри прилика между операторите на електроцентралата "Чернобил“ и Тръмп.

"Подобно на онези мъже, които са управлявали прокълнатия руски реактор, той е човек със средна интелигентност, който е начело на огромна сила – икономическа и глобална – която не разбира“, обясни Кинг в поста си.

Изказването му не остана незабелязано от създателите на сериала. Сценаристът на "Чернобил“ Крейг Мазин побърза да отговори на писателя: "Първо, за мен е чест, че го гледаш. Второ, доволен съм, че го гледаш мислещо. Не че съм се съмнявал в това.“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
20
 
! Отговори
до 11 преди 4 години
нека ти кажа, кое му е Великото:* 4 000 000 работни места създадени до момента в следствие на законовите му реформи* в резултат най-ниската безработица в Цялата История на САЩ!!* 3 900 000 - вече нямат нужда от помощи за храна, а имат работа* икономически растеж от 4.2% за последните 3 месеца и т.н. няма място, но списъка е много, много дълъг, а медийте са просто платени политически активисти, по-същият начин както Ви лъжат, че Евро зоната не е във фалит - за справка Италиянският дълг!!
12
4
 
19
 
! Отговори
до 10 преди 4 години
я ни кажи някой факт, защо е гола вода?! щото икономическите данни на САЩ не са били по-добри от поне 30 години насам - това ли му е голата вода?!
11
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Тръмп е ВеликИ кое му е великото?
10
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тръмп си е гола вода. Не се иска много ум за да се види. Лошото е, че е много опасен.
9
15
 
13
 
! Отговори
Тръмп е Велик преди 4 години
Стивън Кинг - поредният деменцирал. Да Живее Голямата Бяла Надежда - Доналд Джон Тръмп!!
8
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чел съм му всичките книги като бях млад още по соца. Не само талантлив занаятчия, но и велик учител е Стивън Кинг. Научи ме по-късно, когато вече имах директен контакт със Запада, да проумея цялата пошлост и комерсиалност на западната култура.
7
10
 
2
 
! Отговори
bzzzzz преди 4 години
До Сп??нс !?Ти колко книги прочете на Тръмп....
6
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A Стивън Кинг вместо да дъвче Чернобил който беше преди повече от 50 години, защо не гледа модерната днешна Фукушима която гръмна?
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе вие американците съвсем оглупяхте .
4
6
 
17
 
! Отговори
Сп??нс !? преди 4 години
Ако Тръмп получаваше по 1$ всеки път когато някой си направи реклама на негов гръб, до сега да си е платил дълговете и да дръпнал в живота.
3
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кинг казва истината,а относно коментар 2 защо не критикуват тръмп за по важни теми- очевадно е защо все още е президент и не е шега да го критикуваш по някои теми.слава богу мандата му свършва скоро ..
2
8
 
27
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
И аз не харесвам Тръмп напоследък, но левите в САЩ, политици, актьори и какви ли не ***, се убиха да си правят пиар. Никой не го критикува за Асандж, никой не го критикува за продажбата на оръжие на СА без съгласието на конгреса, никой не го критикува за безумната му политика спрямо Иран, критикуват го за неща които нямат никакво значение, но пък са "интересни" на Туитър аудиторията.
1
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Холивуд са *** и необразовани левичари.