Къмпинг или хотел? Защо да предпочетете природата

Ето 5 предимства на почивката
8 юни 2019 21:30, Криси Табачка
7
Къмпинг или хотел? Защо да предпочетете природата
Pixabay

Всяка година и нейното начало са белязани от нахлуване на емоции като вълнение и нетърпение. Защо ли? Защото вече е време да организираме своята морска почивка.

А в крайна сметка, каквото и да си говорим, нищо не може да се сравни с аромата на море, спокойствието от шума на вълните и, да си кажем честно, възможността истински да се изключим от натовареното ежедневие.

И тъй като нямаме никакво съмнение, че ако не отидем на море, трябва да повторим годината, то тук идва мястото на една голяма дилема – на хотел или на къмпинг.

И за да ви спестим дискусии и главоболия относно избора, веднага идваме на помощ с топ 5 на предимствата, които къмпингът има, а хотелът не.

1. Вие сте буквално сред природата

Едно от най-големите предимства на къмпинга е фактът, че сте буквално насред природата. Такова богатство като това да пристъпиш прага и първото, което краката усещат да бъде топлият и мек пясък, няма как да ви го осигури никой хотел. Към това добавете и факта, че родното ни Черноморие е уникално по рода си, тъй като на практика можете да бъдете под хладната сянка на гора, на първа линия на плажа и същевременно морето да бъде на буквално няколко крачки. И ако това не е почивка, не знаем кое би било.

2. Перфектно място за семейна почивка

Тъй като споменахме почивка, не можем да не отбележим факта, че морската почивка на къмпинг е изключително добър вариант за семейно изживяване. Така децата ви ще се научат да ценят природата и ще им осигурите най-красивата и интересна ваканция. Освен това, като родители, можете да бъдете спокойни, че детето ви е в сигурна и контролирана среда, което ще ви позволи да се насладите изцяло на почивката и вие. Така в по-северната част на къмпинг „Градина“, където тече пълно обновяване, например, има денонощна охрана, а алеите са изцяло осветени и под видеонаблюдение.

Още предимства за почивката на къмпинг, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Готино преди 4 години
Най-добре почивам на вилата си извън града,плажа ми е на 10 минути с колело и няма кофти обслужване.. :)
5
1
 
3
 
! Отговори
ПАлаТКА преди 4 години
И си слагайте катинар на палатките и караваните, защото напоследък комарите са станали хитри като лисици, а също и толкова едри.
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има свестни места, Кито с си сред природата, но и ша течаща вода, климатик, хубаво обслужване, медици, койт не с на 3 часа от теб...Ама вие си знаете, де.
3
2
 
3
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 4 години
Ха..Ха...явно са написали статията без да са ходили никога на къмпинг.Цена място за палатка...почти като на хотел.Цена храна....охооо като в елитен ресторант.Условия ...като в Индия.Та..на почивка в Индия до река Ганг и цени по-скъпи от Гърция.
2
1
 
6
 
! Отговори
До автора преди 4 години
Я ми кажи на колко места по черноморието можеш да опънеш палатка в гората до плажа :). За един приятел питам.
1
0
 
11
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Каква пък тишина в къмпингите!? Един да кихне, поне от пет палатки му викат "наздраве!"..., пък като пръдне, от двайсе се кикотят...

Спонсорирани публикации