Буги Барабата починал след операция на дебелото черво

Той страдал от диабет и тумор на дебелото черво
Обновена: 30 юли 2019 13:50 | 30 юли 2019 12:24, Нели Христова
61
Буги Барабата починал след операция на дебелото черво
Снимка: Булфото

Буги Барабата почти никога не закъснявал или отсъствал непредвидено от работа. До по-миналата седмица, когато е приет спешно в болница. Няколко дни по-късно почива.

Още по темата

Марио Събев влиза за операция на тумор на дебелото черво, съобщават от WeRock.bg. Преди това, разбира се, се обажда да съобщи на колегите си. Всико преминава успешно. Музикантът дори е в съзнание след интервенцията. Но няколко дни по-късно, в нощта на събота срещу неделя, той издъхва в столична болница.

Преди смъртта си легендарния Буги е работил по нов албум на групата си, който вероятно колегите му от бандата ще издадат в чест на приятеля си. Планираното заглавие на творбата е "Край на залаганията".

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
11
 
21
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
"Цялата ни медицина е такава - операцията е успешна, а пациентът - в гроба :("Онзи ден, когато на българка от Англия, на която и направиха успешна операция на тумор, де беше?
7
8
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко, влизането в българска болница е много опасно за живота. Готин пич беше
6
5
 
38
 
! Отговори
И те така преди 4 години
Майка ми и баща ми така си заминаха след "успешна операция". И на двамата в епикризите пишеше " оздравял". А епикризата на татко получихме по пощата в деня на погребението.
5
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а какво ли се случва след НЕУСПЕШНИ операции ? вдинете най-после заплатите на лекарите, да ходят малко на неделно у-ще, да си доучат. а там да им обяснят, че операция не означава само да разрежеш и да зашиеш.
4
3
 
31
 
! Отговори
Discovery преди 4 години
До АбеПо принцип винаги, като те изписват от болница в епикризата ти пише изписан с подобрение...Иначе в БГ наистина имаме нулева култура на профилактични прегледи и хранене, не че аз ги имам де, но като цяло сме си такива мърлячи за съжаление. Не само че кухнята ни ни предразполага към развиване на ракови болести ми и не си правим нужните профилактични прегледи при, които често можем да избегнем усложнения...
3
2
 
61
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Спрете! Последното, което би искал господин Събев, е да осквернявате паметта му. Умря така, както и живя - свободен! Никой не успя да му диктува какво да пее и не се съобразяваме с разни редакторски политики! За разлика от т.нар. журналисти, които пишат само каквото им се диктува и са винаги политпросветни.
2
10
 
45
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Операцията успешна, но пациента починал е кое му е успешното на това и както винаги виновни нЕма да има.
1
3
 
54
 
! Отговори
Меломан преди 4 години
Чешит, но от приятните. Позитивен. Бог да го прости.