Кокаинови импланти в женско бедро - новата "мода" в наркотрафика

На летището в Богота е заловена жена със 780 гр кокаин
7 авг 2019 17:00, Елка Василева
7
Кокаинови импланти в женско бедро - новата "мода" в наркотрафика
Снимка: Twitter

Колумбийската полиция съобщи, че е разкрита контрабанда на наркотици, в която са участвали пластични хирурзи, поставили на „муле“ импланти с течен кокаин.
 
Арестувана е 42-годишна жена, която имала 780 грама импланти с течен кокаин в бедрата си. Тя е пътувала от Кали през Богота – центъра на пластичната хирургия в страната, за Мадрид, пише Colombia Reports.

Лейтенант Уилсън Силва съобщи, че течният кокаин на стойност 36 000 долара е бил имплантиран в бедрата на жената.

Това е абсолютно нов за полицията начин за контрабанда. Лекарите също са били изненадани, обяснявайки, че става дума за много опасна авантюра, като най-вероятно поради налягането в самолета е щяло да се стигне до кървене.

„Ненормалното е станало нормално“, каза Силва, определяйки новия метод като ужасяващ.
 
Наркотикът е бил разкрит при рутинен контрол на международното летище в колумбийската столица. Жената се сторила подозрителна на служителите на реда, защото ходела бавно и накуцвала, видимо изпитвайки болка. Тя веднага е била откарана в болница за операция. Смята се, че с арестуването е бил спасен животът на жената.

Едно „муле“ получава от 1 400 до 3 000 долара за една пратка. През тази година полицията е заловила 160 души на летището в Богота при опит да пренесат дрога, прикрепена към тялото им или погълната от тях.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Евроатлант преди 4 години
Така е в шитхол държавите от третия свят, и ний вървим натам
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Бойко убива прасета заради измислена чума за да може да реализира американско замразено месо, което му е комисиона за самолетите.А ние ще вземе гмо-то и ще му плащаме , а той за благодарност ще ни наложи още данъци.Лов няма да видим години след този вандализъм.
4
4
 
1
 
! Отговори
Бай Въльо преди 4 години
Аз бих си сложил шпека между бедрата на някоя мизмантия да си го пренесе където иска
3
1
 
2
 
! Отговори
Комунист-Ленинец преди 4 години
До Анонимен1Прав сте!!Това са демократи!!
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това всичко се случва защото наркотиците са забранени и правителствата хвърлят милиарди за борба с наркотиците. Ако всичко беше разрешено и в аптеката, престъпните банди нямаха да имат бизнес и нямаше да имат този източник на доходи. Наркобанди нямаше да съществуват. А със спестените милиарди за полиция, можеха да се изградят центрове за превенция и клиники за наркоманите така че зависимите да бъдат лекувани по-добре и да има по-малко наркомани дори при разрешени наркотици.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Господи, господи, господи божичко! Това не са хора.

Спонсорирани публикации