Дариткова: Бърза процедура и за тежки престъпления

За ГЕРБ е важно Фандъкова да е следващият кмет на София
Обновена: 7 сеп 2019 13:13 | 7 сеп 2019 13:06, Елка Василева
58
Дариткова: Бърза процедура и за тежки престъпления
Даниела Дариткова. Снимка: архив, Булфото

Управляващите смятат, че съкратеното производство трябва да бъде запазено и за тежките престъпления. Това заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова пред Нова тв. „И досега съдът е бил изцяло в правомощията си да определи степента на наказание, съответстващо на степента на престъплението. Ние премахваме възможността да се намали наказанието в резултат на това, че е използвано съкратеното съдебно производство”, коментира тя.

„За нас е важно Йорданка Фандъкова да бъде следващият кмет на София. Това е важно не само за ГЕРБ, а и за софиянци.Тя е доказала, че може да управлява столицата в годините и да преодолява всички препятствия. Да решава проблемите“, каза Дариткова.

Още по темата

„Аз съм донякъде удовлетворена, че срещу нея има силен кандидат. Силните кандидати срещу нея ще допринесат за това политиките, които се реализират, да бъдат погледнати критично. Ние не сме си достатъчни нито в София, нито в държавата”, заяви още шефката на ПГ на ГЕРБ.

Дариткова забеляза и синхрон между действията на президента Румен Радев и внасянето на промяна в правилника на Народното събрание, с което се задължава премиерът да идва в парламента и да отговаря на въпроси поне веднъж месечно. Предложението бе на БСП.

„Смятам, че в сегашния правилник съществуват достатъчно възможности министър-председателят да бъде изслушван в Народното събрание”, категорична бе председателят на парламентарната група на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Мвого лошо гледа , аха да рита. Оттам сигурно идва и фамилията и .
44
5
 
9
 
! Отговори
Ццц преди 4 години
Физиономията й е толкова агресивна и злобна, сякаш ще набие някой.
43
4
 
14
 
! Отговори
Убрее преди 4 години
Тази тетка е по-грозна и от Таско Ерменковия! Плаши кокошките, като мине през двора и спират да снасят!
42
10
 
0
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Кака Корнела
41
4
 
10
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Освен че са prosti ГЕРБ са и грозни !!! А кака *** е красавица !!!
40
4
 
12
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Изпълзя преди 3 дни от мухъла тази калинка с безумна фамилия, и оттогава ни дебне по вестници, радиа и телевизии! Где що погледне човек - Дариткова това, Дариткова онова... казала била??!! Каква е тази бясна кампания да ни се налага, че тази калинка е някакъв еквилибриум на познанието, та й се приписва компетентност по всички теми?!? Па на всичко отгоре е и грозна, та дУри страшна! Вук, та живо дави! Ай сиктep! Дариткова, Дабуткова, Даблъскова... или каквато е там.
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те от герб всички умни и красиви. То и името и е злобно, и се превежда сякаш "да ритна стадото"
38
3
 
7
 
! Отговори
Бургаски преди 4 години
Как няма да подкрепи бъза процедура за тежките престъпления.Там в тези среди са главните им и верни поддръжници.И погледнете я това ***, какво ли би казал за него, президента на Бразилия.И един съвет Дариткова - стой в сянката.
37
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато хората си купуват папагали ги избират ,защото са забавни ,красиви ,пъстри а тази каква порода е бе ? Стреля с поглед ,нацупена и вечно недоволна и плаши хората инак е папагал наистина !
36
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може ли по-рядко да я показвате тази....децата се плашат.....
35
2
 
16
 
! Отговори
Х73 преди 4 години
Не мога да повярвам, че тази жена с това злобно излъчване и злобни приказки е лекар. Всъщност, тя толкова е и лекар, след като не практикува системно професията си.
34
4
 
12
 
! Отговори
А може ли преди 4 години
Някаква семпла женица от Смолян, да не говори кое е добро за софиянци?
33
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СлънчарскиМного Tъпa и нarлa.
32
17
 
0
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
До Анонимен 13Е трябва да има баланс. Не може всички да са такива сладки толумбички като Нинова. А това да си красив и умен само по народните приказки е винаги вярно.
31
22
 
1
 
! Отговори
Слънчарски преди 4 години
Типично по български всеки почва да коментира по една снимка колко била зла и как не разбирала от нищо. Познавам я и семейството й от както съм проходил и бих ви казал, че е много готин и земен човек. Да не говорим, че почти всички в Смолян и околностите я харесват, защото не един или двама е лекувама. Тя и баща й. Но вие си пишете, защото явно от всичко разбирате.
30
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като цяло подобни изявления са чиста тапотия.Да оставим, че няма особено значение колко бързо е съдопроизводството - все пак от бавенето е съда губят само подсъдимите, но никога и никъде не е имало бавно съдопроизводство. Всяко надлежно доказано тежко престъпление е манна небесна за съдиите и никой не бави такива дела. Въобще - чист популизъм.
29
4
 
4
 
! Отговори
до 13 преди 4 години
Народът си ги избира бре,матрияла както ви го каза началникът им.
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цялото гербераско войнство усещайки,че губи почва под краката си е впрегнато със зъби и нокти да пази статуквото си на една безконтролна,г,абителска шайка!
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНЕ Е ЮРИСТ ЛЕКАРКА Е. В ГЕРБ всеки се занимава с това което не е учил - даскалица - кметица, пожарникар - полицай и тн
26
3
 
15
 
! Отговори
шуробаджанащина герб преди 4 години
Качествата на тая е, че е роднина на Миро Найденов - в интернет го пишат Миро Мър шата, заради някакви меса внасяни по негово време като земеделски гербав министър. КОМПЕТЕНТНА Е ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ СЛЕДОВАТЕЛНОКАК ДА НЕ Е ВАЖНО ФАНДЪКОВА ДА Е КМЕТ АМИ КАК ДРУГ КМЕТ ДА ПРАВИ РЕМОНТА НА ГРАФ ИГНАТИЕВ...

Спонсорирани публикации