Циркова мечка нападна дресьора си в Русия, рани го

Инцидентът стана по време на представление
25 окт 2019 12:18, Елка Василева
28

Циркова мечка нападна и нарани дресьора си по време на представление в Северна Русия, предаде Асошиейтед прес.

Видеозапис на нападението в Олонец - град, намиращ се на 180 км североизточно от Санкт Петербург, показва как мечката бута ръчна количка, ходейки на два крака, след което напада дресьора, ухапва го и го бута на земята. Друг дресьор се появява бързо и рита мечката неколкократно.

Онлайн сайтът газета.ру цитира свидетел, според когото мечката се е насочила и към публиката, преди да бъде усмирена с електрошок.

Между цирковия манеж и публиката не е имало прегради. Агенция Интерфакс предаде, че следственият комитет е образувал наказателно производство по обвинение в нарушаване на мерките за безопасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 24Мечката е конфискувана от браконери !Като играе в цирка си плаща прехраната !Ако е била малка и е гледана от хора, трудно може да се върне в нормалната им среда !Второто което искам да отметна, че в някои региони на Русия те се водят вреден дивеч който създава големи главоболия на месното население !Искам един природозащитни да го пусна в Сибир без пушка !!
24
3
 
3
 
! Отговори
до 24 преди 4 години
Ех парче ментално ощетено, ако нямаше циркове и зоопаркове, днес щяхме да гледаме мечки, лъвове и тигри само на картинка. Няма как да го проумееш. Природата не те е дарила със схватливост.
23
0
 
4
 
! Отговори
до 19 преди 4 години
Грешите драги. Всичко зависи от релефа. При бягство от мечка е много важно да се търси наклон надолу. При средно подготвен човек, мечката няма шанс. Анатомията я е създала с твърде къси предни лапи и практически тя ще се търкаля. И да, при нагорен наклон, човек няма шанс да я надбяга.
22
3
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БРАВО САМО ТАКА!!!ТОВА НЕ СА ДЕЛФИНИ ДА ГИ ДРЕСИРАШ С РИБА!!!ТЕЗИ ЖИВОТНИ ГИ ДРЕСИРАТ С НАСИЛИЕ!! ЛЪВОВЕ ,МЕЧКИ, ТИГРИ ДА ГИ КАРАШ ДА ПРАВЯТ НОМЕРА ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ НА ДРУГИТЕ Е БЕЗОБРАЗИЕ!
21
2
 
3
 
! Отговори
Циркаджия преди 4 години
Нека да обясня на ненормалните "природозащитници" нещо. Продължителността на живота на кафява мечка /като тази от видеото/ в природата рядко достига 15 -20 години. В цирк или зоопарк има случаи на продължителност на живота - 50 години!
20
6
 
2
 
! Отговори
Циркаджия преди 4 години
Животното подлежи на евтаназия моментално! Съжалявам, че ви се струва цинично ,но това са правила в целия цивилизован свят!
19
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ейй ганьовските миризляци много хуманни станаха, за мечката се ядосват, а за човека не им пука хаха вие сте по опасни и от мечката! Преди 7-8 години един познат на 40 години го уби мечка в собствената му къща на село, остави сираци две малки деца, а майка им беше починала няколко години преди това по време на раждане!
18
5
 
6
 
! Отговори
Опълченец преди 4 години
Който обича Рушия значи, че мрази България.
17
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мечката е много силно и бързо животно! Може да убие човек с един удар, или дори само докато си играе с него. Някой хора погрешно си мислят че мечката е тромава и бавна. А истината е че на Земята няма човек който да може да надбяга мечка. Освен това мечката може да се катери по дървета и да плува много добре.
16
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко са умни русофобите!!! Какъв интелект струи от тях!!!
15
0
 
18
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Навсякъде говорят за изкуствен интелект а ние още естествения не можем да оправим да разберем че това е диващина и трябва да бъде забранено със закон!!!
14
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаше и едно подобно с лъвове. Това са диви животни и съвсем не са безопасни, независимо от това на какво можеш да ги приучиш.
13
7
 
7
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
В рашка циркът е на космически висоти, а главен клоун е Путин.Путин е главен клоун, но с резачка (разбирай ядрени оръжия) в ръцете си.Открай време вожда в Русия, рашките го имат, за свой бащица, на когото дължат всичко. За това вярват сляпо в Жужанкий II.На нашите алкаши поне им се плаща, пък онея "за Путину".
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мини, аз не съм агресивен човек, ама ако ми се разхождат с пръчка и плющат с камшик, карайки ме да се правя на ***... Определено ще хапя
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 12Пиши грамотно бе. Ти си лентяй (Ед. ч.). Български не можеш да научиш
10
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Циркаджиите са лентяй и мързеливци. Много по лесно е да се правиш на ***, да тормозиш и биеш системно някое животно да ти изпълнява някакви глупости, и разбира се да не учиш нито да имаш някаква сериозна работа с отговорности. Трябва тотално да забранят да има животни. Ако искат да се правят на шутове, си е техен проблем. Животните да се оставят на мира
9
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябваше да му згризе гръкляна и да го накара да плати за години живот в клетка и бой за да служи на някакъв изпаднал алкохолик
8
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Горкото животно! Това е тормоз и тия смотани циркове трябва вече да се забранят! Ако искат да се чекнат по батути и да гълтат огън, е все едно. Да се забрани да има животни. Егати средновековните забавления.
7
1
 
9
 
! Отговори
Опит да вникна преди 4 години
в животинската психика за тези инциденти. Сигурно в някои дни многото тренировки не са им по желание и насъбират яд.А като застанат пред публика, пляскат им деца и дресьорът се изживява като велик шоумен на техен гръб, понякога им пада пердето - "Ти мен на луд ли ше ме правиш пред толкова народ?!"
6
6
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Така се забавляват в страната на *** - Мордор. Кървавото джудже, даже бебето си неква *** овчарка е завела да гледа горката изтормозена Мечка. ***, ***.

Спонсорирани публикации