Циркова мечка нападна дресьора си в Русия, рани го

Инцидентът стана по време на представление
25 окт 2019 12:18, Елка Василева
28

Циркова мечка нападна и нарани дресьора си по време на представление в Северна Русия, предаде Асошиейтед прес.

Видеозапис на нападението в Олонец - град, намиращ се на 180 км североизточно от Санкт Петербург, показва как мечката бута ръчна количка, ходейки на два крака, след което напада дресьора, ухапва го и го бута на земята. Друг дресьор се появява бързо и рита мечката неколкократно.

Онлайн сайтът газета.ру цитира свидетел, според когото мечката се е насочила и към публиката, преди да бъде усмирена с електрошок.

Между цирковия манеж и публиката не е имало прегради. Агенция Интерфакс предаде, че следственият комитет е образувал наказателно производство по обвинение в нарушаване на мерките за безопасност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И а съм на мнение, че тези представления с животни трябва да се забранят. Тези животни биват тормозени, бити, живеят в клетки през целия си живот. Нечовешко! И най-тъжното е , че на такива представления присъстват деца, които биват учени по този начин, че жестокостта към животните е нормална.
4
12
 
14
 
! Отговори
miko преди 4 години
В рашка циркът е на космически висоти, а главен клоун е Путин.
3
7
 
33
 
! Отговори
Ro преди 4 години
Тия диващини няма ли да ги забранят вече?! Що за удоволствие е да гледаш едно изтормозено животно, което живее в клетка и прави толкова "типичните" за една мечка неща, като търкаляне на топка? Долни садисти... А още по-зле са тия, които влачат децата си по подобни мероприятия и ги учат, че това е веселко и забавничко, хихи. То не бяха и делфинариуми, конски състезания, кучешки надбягвания, родеота. В жестокостта си сме най-изобретателни.
2
5
 
33
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Браво на мечката. Мъчат животните заради хорското забавление ...
1
6
 
24
 
! Отговори
Сайга 12 преди 4 години
Ми не всяко животно понася добре миризмата на алкохол!

Спонсорирани публикации