Украински депутат си урежда срещи с компаньонки по време на заседание

За услугата плащал колкото е нужно
Обновена: 2 ное 2019 08:16 | 2 ное 2019 07:45, Нели Христова
36

Може би пленарната зала не е най-подходящото място за уреждане на... среща с компаньонка. Но точно това решава да направи председателят на Комисията по външна политика на Украйна Богдан Яременко, който по време на заседание губи интерес към темите на деня и започва да води коренспонденция с жена на име Алина. Зоркото око на журналистите обаче хваща политика в крачка.

От чата става ясно, че тя предлага определени сексуални услуги срещу заплащане. Тарифата ѝ варирала от 100 до 150 долара в зависимост от времетраенето на срещата, пишат от Bulgaria ON AIR.

Оказва се, че случаят не е единичен. Според журналистите, на 29 и 30 октомври Яременко е провел няколко кореспонденции с жени. Това се е случвало и през септември.

Алина не му била достатъчна. Политикът си е уредил среща и с жена на име Галина. Тя му дава подробна информация как да стигне до апартамента ѝ.

В друга кореспонденция жена иска от Яременко 10 000 долара за закупуване на апартамент, на което депутатът отговоря, че сумата е значително по-висока от възможностите му.

Част от разговорите са с 18-годишно момиче. Той е питал младото момиче "колко пари са ѝ необходими за месец“.

Публикуването на снимките на личния разговор на Яременко предизвикаха остри реакции от опозицията в украинския парламент. Те настояха Яременко да подаде оставка от поста председател на парламентарната комисия по външна политика. 48-годишният политик първоначално не се съгласи с подобно наказание, но по-късно напусна поста си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
До 25 преди 4 години
Значи у нас е комунизъм, защото е забранено.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой собственик на порно сайт ,човек на много високо ниво го е прецакалНай - много *** си поръчват полицаи,прокурори,съдии,банкери и депутати.От къде ли имам информация?!-От живота.
29
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормалния интлигентен мъж не ходи по ***, а се движи с млади манекенки. Този явно не е нормален и/или интелигентен. Очевадно има някакви проблеми.
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 25Миии томно! Ко са се раврякслинтука. Ааа!
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво лошо има? Хиляди мъже правят така! Какво е по-добре? Да намери някое младо момиче и д и дава скъпи подаръци, д я излъже, ч еще е с нея цял живот, да и даде ораьниннадежди, да я научи да си кротува и след 5 години, държане под ключ, да я изтрита???
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този се възползва от демоникрацията на 110 %.
25
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Депутатите нямат работно време, стига писахте смешки. Всеки сам си разпределя работата. Може точно в този момент да са обсъждали нещо, което изобщо не го касае или да са били в почивка. Освен това има и много монтаж в цялата работа.
24
1
 
10
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Бедняци. Сами си уреждат срещите. У нас си има лобисти за тази цел.
23
3
 
12
 
! Отговори
Демократ преди 4 години
Не виждам какъв е проблемът - при демокрацията проcтитуцията е нормална професия както всички останали, и много българки си изкарват хляба на запад като прocтитутки съвсем легално, демокрацията даде възможност на българката да проституира на запад, а не да стои затворена в социалистическия концлагер. Щом мъжета плащат и има пазар за тази услуга какъв е проблемът, в демократичните цивилизовани страни на запат това е нормално и легално.
22
1
 
20
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Скандално е, че го прави по време на заседание. Какво точно не е ясно? Който иска да плаща за секс - няма проблем. Ама да се уговаря по време на работа за, която му плаща народа е изключително нахално ....
21
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уикенд на яхта със секс оргии на палубата и 14 годишни момичета от софийските модни агенции струва около 3-4хил евро за момиче, бизнесмените ги плащат за политиците ако искат нещо да им свършат да им гласуват законче нещо, да прокарат решения в правителството.
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И това ли е скандалът?Всички мъже са си писали с компаньонки и какво? Да го бяха изчакали да го хванат как ги посещава.
19
3
 
3
 
! Отговори
ехее преди 4 години
ми нали е демокрация - ше прави квото си иска човека , на хората пък остава избора дали да гласуват тоя да ги представя в парламент нали за туй риваха всички по площадите айде сега има демокрация избори депутати компаньонки сичкооо и нема златен орфей и мелодя на годината
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Играч!
17
1
 
2
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...nikoga ne e kasno da stanesh za rezil !!!
16
2
 
17
 
! Отговори
Професионалендепутат преди 4 години
Това е разбирането за демокрация в източна Европа, докато си на работа, на държавна заплата, да си ровиш в телефона и да си уреждаш "срещи", на които ще отидеш със служебната кола и после в държавната квартира.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ZPSANEK също стана депутат Вижте в ютюб който не го знае , как хващаше с години корумпираните украински катаджии Има много интересни клипове - катаджията като го види че го снима , гълта банкнотата и бяга в гората да се крие
14
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По лицето му личи, че е руснак. На това се казва качествена диверсия, Белата Златка да се поучи.
13
10
 
16
 
! Отговори
Ганиоо преди 4 години
Невиждам нищо лошо, човек е свободен да прави и спи с когото си поиска. Защо му нарушават личното пространство, че те журналистите не правят такива работи. Евтини сензации.
12
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ние си имаме партия на име "Слуги на Русия" разликата с Украйна е че нашите слуги формално не са на власт.

Спонсорирани публикации