Ривър, Макс... На мода са полово неутралните имена!

Родителите могат да изберат име още преди да знаят пола на бебето
19 ное 2019 21:56, Нели Христова
122
Ривър, Макс... На мода са полово неутралните имена!
Снимка: Pixabay

Куин, Роуан, Ейвъри, Робин, Обри, Реми, Ивлин, Макс, Индиго, Алби, Бейли, Блеър, Джуд, Теди, Евърли - това са част от полово неутралните имена, които ще са хит през 2020 година.

Според проучване, поръчано от фирмата за бебешки дрешки Jojo Maman Bebe, полово неутралните имена ще се радват на още по-голяма популярност през следващата година.

Бъдещите родители, решили да "сверят часовника си" с прогнозния списък, ще открият класики като Макс или Робин, и някои по-чудати предложения като Ривър, Грей или Индиго, пишат от Daily Mail, цигиран от БТА.

"Унисекс имената са по-популярни от всякога. Причината може да е в това, че нарушаваме границите на пола или че просто дадено име ни е заинтригувало още преди да сме разбрали дали бебето ще е момче или момиче. Тази тенденция е тук, за да остане. Ако имате нужда от малко вдъхновение за следващото си бебе, не търсете повече", пише фирмата на сайта си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
2
 
! Отговори
Язък Язъков преди 4 години
Предлагам след около 10 години всички да са под номера - така на всички ще им е ясно какво означава името...😜Щото много от нас помнят и колко Владимировци, Людмили, Сталини, Господин и хоп след малко Изаури, Касандри, Бойковци пък сега и Унисекс имена. Евала на юнака дето преди време се прекръсти на Манчестър Юнайтед - чиста работа
92
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Денис си е мъжко име, как да му викат?
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Модерно било! Айде, не на нас тези промивки! Гнусотия!
90
0
 
8
 
! Отговори
п p o п a г a н д a преди 4 години
1. "това са част от полово неутралните имена, които ЩЕ са хит през 2020 година"2. не е спомената държавата, в която е проведено "проучването"днec.бг вече е пpoпaгaнднa платформа и хранилка за "журналисти" със съмнителни квалификации!
89
0
 
5
 
! Отговори
До ...тъжно... преди 4 години
А в класът на дъщеря ми имаха момче Денис, сещай се как му викаха другите.
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде86820е ..поредните хейтъри и уплювачи в коментарите. Щото ако се казваш Блек, Браун или Найт, говори мнооого за фамилната ти история.
87
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Например, ако бащата се казва Иван,дядото се казва Христо, а на детето сложат името Георги, то ще се казва Георги Иванов Христов и няма да носи фамилното име на баща си.Тотално заличаване на родовата памет-------Нали се сещаш откъде идва това?Руснаците навремето са нямали и фамилии, записвали са ги по името на майката или по населеното място.Затова много завършват на -ин и на -ски
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ивлин си е чисто женско име - Евелина. Само у нас има мъжко име Ивелин.
85
0
 
2
 
! Отговори
Друг вариант преди 4 години
У нас пък е имало период след Девети септември, през който са се опитали да игнорират фамилните имена. Новородените се записвали с производно от името на дядото вместо с фамилно име. Например, ако бащата се казва Иван,дядото се казва Христо, а на детето сложат името Георги, то ще се казва Георги Иванов Христов и няма да носи фамилното име на баща си.Тотално заличаване на родовата памет. Народът е бил много против и са отменили тази дивотия.Но за хиляди хора е прекъсната линията на фамилното име
84
0
 
5
 
! Отговори
НО ПАСАРАН преди 4 години
За някои е изгодно тоталното обезличаване - да няма националности, да няма конкретен пол, сега пък имената да са унисекс. Така най-лесно се създават зомбирани роботи.Преди стотина години пък в Русия, в някои градове се опитали да въведат сексуалното обслужване като гражданска повинност за жените от 16 до 70 г., защото семейството уж било отживелица. И бебетата да оставали при майка си само 1 месец, после в соц.дом. .Дори в ранния СССР не им е минал номерът на някои гяволи, няма да мине и сега!
83
2
 
6
 
! Отговори
... преди 4 години
Хора кога ще осъзнаем, че НЕ НИЕ А НЯКОЙ ПО ВИШ ОТ НАС Е РЕШИЛ, ние хората да се делим на 2 пола ЖЕНИ и МЪЖЕ! Всичко друго е толкова перверзно и не натурално и не добро, че представа си нямате! Аз не знам как от 2 РЕАЛНИ ПОЛА, СЪЩЕСТВУВАЛИ МИЛИОНИ ГОДИНИ, изведнъж половете станаха незнам 100-150-200 -???? Бах го!!!
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време се смеехме на женски имена като : Лимонка , Портокалка ! А сега явно стават нормални мъжки имена !
81
0
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
До Анонимен 95Да, и никак не са полово неутрални.
80
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фейк нюз.При англичаните модерните имена ще са Мохамед,Хасан,Али
79
3
 
5
 
! Отговори
не е вярно преди 4 години
До ЦиникИзобщо не са изпушили!Действат на принципа "непрекъснат лек натиск без почивен ден"!Рано или късно ще поддадеш,а те продължават нататък!Всички джендъризми са за външна консумация,разбиване на другите държави!При тях модерните истерии ги няма!Жертват малко,но печелят много!
78
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ни интересуват тези глупости?!
77
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ги разбирам джендърите. Ако искаш истински да си полово неутрален, резни си пиshката и тогава се приближаваш до светлата си цел, без значение, как се казваш.
76
2
 
45
 
! Отговори
Помогнете, моля. преди 4 години
Търся име за куче, което да става и за котка - още не съм решил дали искам папагал. Мисля, че това е правилният сайт, в който мога да получа адекватна помощ!Предварително благодаря за загубеното време.
75
1
 
15
 
! Отговори
До Нели Христова преди 4 години
Блогадаря ти за тази новина!
74
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 80Забрявяш името Никол - на приятел му се роди внуче-питам го как го кръстиха -Никол. Отивам и нося подарък за момче, а то...момиче