Ужас в Украйна: Заради мизерията две деца се хранели с тапети

Майката била безработна и се издържала от детски надбавки
Обновена: 26 ное 2019 21:33 | 26 ное 2019 21:12, Нели Христова
126

Снимка: Патрульна поліція Дніпропетровської області

Без мебели, без храна, без тоалетна - две деца са били отглеждани в ужасяващи условия от 25-годишната си майка.

Полицията в украинския открива двете малки момиченца в апартамент в град Днипро на 20 ноември. Около 18 часа бил подаден сигнал на телефона за спешни случаи, тъй като съседи чули семеен скандал. Когато униформените пристигат, остават потресени от гледката - в жилището почти нямало мебели, нямало хладилник, тоалетната не работела, а семейството използвало вместо нея ваната, която била пълна с червеи. В една от стаите били натрошени чинии, а тапетите по стените били изпокъсани.

Едното момиченце  - Диана било на 5 години, а сестричката му Аня - едва на 18 месеца. Те били гладни и мръсни. Оказало се, че често оставали без храна и заради това се хранели със стиропор и тапети. Спели заедно на едно легло, на което било постлано само едно одеало.

"Вонята в стаите беше ужасяваща и беше трудно да се диша", разказват униформените.

Децата били отведени в болница, където лекарите констатирали, че са с тежко недохраване и с въшки.

Състоянието им е тежко, но няма опасност за живота им, казаха лекарите.

"Изпражненията им са пълни с коса, хартия и стиропор. Видно е, че са били изоставени на произвола и са яли, каквото им е било под ръка. Сега ги храним често с малки порции, за да се възстановят", коментира педиатърката д-р Лия Сегеда.

Майката признала, че мъжът, с когото съжителства не е баща на момиченцата. Двамата не работели, а се издържали само с детските надбавки. Жената не е била и регистрирана на този адрес, а в близко до Днипро село. Бащата на децата не е известен.

Социалните служби са се заели със случая. Най-вероятно децата ще бъдат отнети от майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Благодаря за урока по български, сега може да заспиш спокойно, че си свършил нещо полезно през жалкия си ден.
49
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 46Нема как да са били 80 години комунисти при положение, че са били фашикти, малко ти куца математиката.
48
0
 
7
 
! Отговори
равносметка преди 4 години
Революця гдност == Революция гадности
47
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно бързо е осъзнала, че няма никаква полза от малките изтърсаци и се е дезинтересирала от съдбата им.
46
0
 
11
 
! Отговори
Истината преди 4 години
А нашите деца? Всичко опира до изборите и да ядем КИФТЕТА, децата на България, ако не са от ромски произход или с роднини в политически партии, ще ядат не тапети, ами пластмаса и дървесина.Докарахте автентичния българин до животинско състояние. Гордейте се и си чешете егото с мaнгaлите, ама тва животно като порастне ще започне да ви избива като кучета. Създавате Жокера и Pennywise
45
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Украйна означава покрай края, в края. Има се предвит, покрайнина на Русия
44
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Психопатска нация - фашисти, които бяха 80 години подред комунисти, а сега са най-големите евро-атлантици. Озлобени са украинците, лятото ги гледам по морето, евтини гаадове, гледат да откраднат, да излъжат, да измамят. Изтощени са от политически експерименти. И само за протокола - припомням, серийният убиец Чикатило е украинец.
43
1
 
16
 
! Отговори
Гост преди 4 години
А ние даваме ли си сметка колко такива деца има в България? Не визирам тъмната раса!
42
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
УЖАС!!! Жената явно не е добре. Добре поне, че са я хванали навреме, преди да умори децата. Малкото е много малко, още не знае къде се намира, но голямото горкото, 5 години в такъв Ад, не ми се мисли. Такива неща се случват навсякъде по света, но тука има едни коментиращи, които под всяка статия, без значение от съдържанието и темата се дъвчат все за едно и също, само им трябва ключова дума- Украйна, Русия, Крим, САЩ.... - и се почва.
41
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Украинската нация е измислена нация - като македонците. Няма такова животно украинец. Или си руснак с украински паспорт (главно живеещ в Източна Украйна) или си поляк с украински паспорт и си про-западно настроен (тези са в Лвовска област). Тая държава дефакто не съществува и не функционира като една.
40
2
 
5
 
! Отговори
Милионер, Не-гербав преди 4 години
Преди да се разревем за клетите украинчета, как ще се уверим, че в България няма такива деца?Не съм про-руски, не съм про-западен. Аз съм про-български милионер. Интересуват ме българските деца.
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искали са, яли са! Така е когато американец ти подари от демокрацията си
38
2
 
17
 
! Отговори
Ходил в Одеса преди 4 години
Мислех, че българчетата сме най-простите същества, но вече знам със сигурност - украинците са. Отрязаха си руския клон, на Запад не ги броят за хора, избиват се като кучета в гражданската война, загубиха територии, населението им бяга в чужбина, 2% са хив позитивни, индустрията им не работи. Съсипана държава отвсякъде.
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жена на 25 с две деца и да не знае от кого са? No comment.
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 33 с големите буквиАко управляваше ти, щяха да изчезнат от картата, некадърник
35
13
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ МОЖЕ С ЛЕКОТА ДА БЪДЕ ПРЕМАЗАНА ТОЧНО КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ!!!ВЪВ МОМЕНТА ТРЪМП СЛУЖИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗАТОВА СИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И В УКРАЙНА И В СИРИЯ И ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА И КЪДЕТО И ДА БИЛО ДРУГАДЕ!!!ПРЕЗИДЕНТА НА ФАЩ МОЖЕ ДА НАРЕДИ НА САУДИТСКА АРАБИЯ ДА ПРОДАВА НА 10$ ЗА БАРЕЛ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ КАПИТУЛИРА ЗА ПО-МАЛКО ОТ ГОДИНА! ЦЕНАТА НА ГАЗТА Е ВЪРЗАНА С ЦЕНАТА НА НЕФТА! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЯМА ДА ПЕЧЕЛИ И ОТ ГАЗ !
34
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е руска пропаганда Украйна е демокрация.
33
8
 
2
 
! Отговори
Слав Караславов преди 4 години
До АнонимеНВ конкретният случая, ако украйнците имаха атомно оръжие, децата нямаше да ядат тапети И Крим ако беше техен, двете деца щяха да имат най-щастливото детство на света. Важното е да сме представени във форума, все едно каква ще ни е приказката.Поне вземи отношение по случаят, стратегиите ги остави за друг път.
32
2
 
10
 
! Отговори
Илюстративно преди 4 години
Който скача на маймундана - живее като ***...тъжно!
31
12
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
УПРАВЛЯВАЩИТЕ УКРАЙНА СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ !!!АКО АЗ СЪМ НАЧЕЛО В УКРАЙНА ДА СЪМ Я ВКАРАЛ В ЕС ВЕЧЕ А КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ДА Е НА КОЛЕНЕ!!!НА МЕРКЕЛ И КАЗВАМ, ЧЕ ЩЕ И СПРА ГАЗА АКО НЕ ВКАРА УКРАЙНА В ЕС А НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИМ КАЗВАМ ДА СИ ИЗТЕГЛЯТ ВОЙСКИТЕ ОТ ДОНБАС И ЛУГАНСК ИНАЧЕ ИМ СПИРАМ ТРЪБАТА С ГАЗА И ЩЕ ПОДПИСВАМ ГОДИНА ЗА ГОДИНА ДОГОВОРА ЗА ПРЕНОС НА ГАЗ ПРЕЗ УКРАЙНА!!УКРАЙНА ИМА СУПЕР СЛАБИ НЕКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ И ЗАТОВА СИ ПАТИ!!!