Годишен хороскоп за Везни: Какво да очаквате?

На работното място се чувствайте уверени
29 дек 2019 09:00, Екип на Tialoto.bg
6
Годишен хороскоп за Везни: Какво да очаквате?
Pixabay

2020-а ще бъде година на значителни промени. Хороскопът прогнозира сериозни постижения във финансовия сектор и победа във всяко състезание – било то спорт или забавна игра на парти.

 
Освен това Везните, които все още не са срещнали своята половинка, могат да разчитат на съдбовни срещи и запознанства.
 
Вашите комуникационни умения ще играят решаваща роля, а присъщата чувственост и искреност ще помогнат да промените света към по-добро. Избягвайте агресията – всяко нейно проявление ще доведе до неизбежно поражение.
 
От януари до април
 
Началото на 2020 г. ще изглежда на Везните като доста нестабилен период, въпреки че в действителност това ще бъде успешно и продуктивно време. В никакъв случай не го приемайте за даденост. Опитвайте се трезво да гледате на всички ситуации. Това не винаги ще е възможно. Хората са склонни да правят грешки, вие не правите изключение. Периодът не е най-подходящото време да демонстрирате вашия перфекционизъм. Не крийте своите слабости – това е, което ви прави уникални.
 
На работното място се чувствайте уверени, ръководството ще го оцени. Станете движещата сила на целия екип и тогава финансовото ви положение ще се подобри доста бързо. Просто не е нужно да разчитате на моментни облаги.
 
От април до юни
 
Април ще бъде жив и запомнящ се, въпреки че няма точна индикация в коя зона от живота ви ще се случат определящи събития. 
 
Още от годишния хороскоп за зодия Везни четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не сме зодии
2
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Везните лъжат пишман-акулите, защото са ги "усетили" колко нестабилни и зависими са!везните се държат нормално до момента, в който разберат, че се опитват да ги разиграват. После, де-били ревЪт, че другите не са честни.
1
12
 
4
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Няма да е зле везните да преосмислят поведението си, да спрат да лъжат хората в очите, да застават твърдо зад думите си и да отстояват мнението си, а не да го менят час по час според това откъде духа вятъра. Тогава може и да получат малко повече уважение от страна на околните.

Спонсорирани публикации