В навечерието на 14 февруари - споделете своята валентинка!

Зарадвайте любимия човек с послание
Обновена: 13 фев 2020 17:02 | 13 фев 2020 16:52, Екип на Tialoto.bg
6
В навечерието на 14 февруари - споделете своята валентинка!

Наближава най-любовният и романтичен ден през годината – Свети Валентин! Дългоочакваният празник е чудесен повод да зарадвате своята половинка, да демонстрирате любовта си или да се вдъхновите да признаете чувствата си.

 
По този повод, за да Ви помогнем да изразите любовта, заедно с Кауфланд създадохме най-романтичната платформа, с която ще кажете „Обичам те“ по един красив, незабравим и креативен начин.
 
В периода 31.01 – 14.02 можете да зарадвате любим човек като напишете ваша собствена, специална валентинка, публикувате я в платформата на играта в Tialoto.bg и я споделите заедно със своите приятели във Facebook!
 
С тази игра даваме възможност на любовта и фантазията ви, чрез творческия порив, да превърнат празника в незабравимо преживяване!

За да участвате в играта, натиснете ТУК
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Готино преди 4 години
Ужас............
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз след тоя боб с кюфтета на обяд, каква зверска валентинка пуснах в асансьора... не е истина! Сълзяха ми очите на излизане...
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В навечерието на Трифон зарезан
1
0
 
5
 
! Отговори
SS преди 4 години
Какви са тия глупости?Валентинки,дрън,дрън.Приготвил съм едни пари утре ще купя на съпругата пръстен с диамант.За всичките грижи положени толкова години,че пере,готви,чисти,че споделя леглото с мен,и че ми роди прекрасен син.Само да не вземе да ме укори че съм прахосник и съм дал толкова пари.Тя е азиатка,и в неината страна пестеливостта е пословична.

Спонсорирани публикации