Маникюр със сухи цветя - хит за Свети Валентин

Ето още няколко идеи, които да ползвате
14 фев 2020 19:01, Иванка Гъркова
4
Маникюр със сухи цветя - хит за Свети Валентин
Instagram

14 февруари е! На този ден мнозина празнуват Свети Валентин – покровителят на влюбените. Независимо дали ще изразите своята привързаност към половинката или ще си кажете „наздраве“ за Трифон Зарезан, ви трябва нещо по-специално за вечерта. Наред с тоалета, обувките и аксесоарите, които сте избрали, трябва да се погрижите за вашия маникюр.

Когато се сетят за Деня на влюбените, повечето жени си представят нокти с червени и розови сърчица. Те винаги ще са на мода, но през тази година може да разнообразите маникюра си, като се вдъхновите от най-новите бюти тенденции.
 
През последните няколко месеца се говори много за гел лаковете, чрез които маникюристите сякаш пресъздават ефекта на стъклото върху ноктите. „Желираните“ нокти също са търсени.
 
Цветя, брокат, триизмерни сърчица, геометрични фигури, както и послания, са нещата, с които може да промените маникюра си и да бъдете в тон с двата празника.
 
Ето четири идеи за маникюр за Свети Валентин, които пасват и на темата за Трифон Зарезан, които може да ползвате:

Сухи цветя
 
Ако обичате да получавате цветя, може да отидете в салона и да поискате по-нежен маникюр – с акрил и сухи цветя. Основата трябва да е прозрачна, като накрая се получава така харесваният стъклен ефект. Тук цветята сякаш са поставени в епоксидна смола, с която се правят много бижута. 
 
Може да експериментирате с различни дължини, но за оформянето на връхчетата, най-добре е те да са по-заострени. 
 
Витраж
 
Ако обичате да разглеждате забележителности у нас и в чужбина, не може да не сте забелязали красивите стъкла в някои църкви. През 2020-а витражът или цветните рисунки по стъкло, ще красят ноктите на много жени. 
 
Подобно на снимката, може да изберете прозрачен или нюд лак за основа, като отгоре поставите флорални мотиви и очертаете отделните парчета на стъклото с черен лак с тънка четка. Може и да пробвате друг вариант, в който просто отделните геометрични фигури са с различни пъстри цветове. 
 
Още идеи за тематичен маникюр за Свети Валентин ще намерите в Tialoto.bg 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
КУЛТУРЕН КУЛТУРИСТ преди 4 години
Аз си правя само педикюр и си епилирам ***.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо цветя можеше да залепят грозденца по нашенко щеше да е. Наздраве
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква селска безвкусица, каква простащина!!!

Спонсорирани публикации