Рецептата Dnes: Пилешки гърди с чесън и барбекю сос

Сочно пилешко, крехко и топящо се в устата
17 фев 2020 07:58, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Пилешки гърди с чесън и барбекю сос
Снимка: iStock

Продукти:

4 броя пилешки гърди без кожата
около 500 г сос барбекю
За хлебните трохи:
7 филии хляб
1 ч.л. чесън на прах
няколко стръка магданоз
черен пипер и сол на вкус

Приготвяне:

Сложете в кухненски робот хляба и подправките. Смелете ги до получаването на хомогенна смес. Нарежете пилешките гърди на филийки с дебелина около 1/1,5 см. Потопете всяко парче в соса, след което го оваляйте в хлебните трохи. Поставете филенцата в тава върху хартия за печене. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15 минути. След това с помощта на готварска четка намажете филетата отново със сос барбекю и запечете за още 10-15 минути.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации