12 бежанци с фалшиви наши паспорти, хванаха ги в Атина

Пробвали да отпътуват, представяйки се за спортисти
Обновена: 7 мар 2020 16:07 | 7 мар 2020 16:06, Веселина Йорданова
44
12 бежанци с фалшиви наши паспорти, хванаха ги в Атина
Снимка: БГНЕС, архив

12 нелегални мигранти бяха арестувани от гръцките власти на летището в Атина заради фалшиви български паспорти. Те се опитали да отпътуват, като се представили за спортисти, предаде БНР.

Мигрантите се представили за български отбор по хандбал, който пътува за международен мач.

На гранична полиция представили официално издадени български паспорти, като фалшифицирали страницата с личните данни и снимките.

Пулицията публикува снимка дори на "отбора“ от летището, като спортистите са с български спортни екипи и спортни принадлежности на хандбалисти.

Оказало се обаче, че никой от тях не говори български език. Арестувани са на летището в Атина и са предадени в прокуратурата.

Срещу тях е повдигнато обвинение за фалшифициране на пътнически документи и нелегално влизане в европейска страна.

Миналата година пак през същото летище направиха опит да отпътуват 10 сирийци, като отбор по волейбол, но с украински паспорти.

Полицията предупреждава, че на всички изходи от Гърция щателно се проверяват документите на пътуващите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
4
 
! Отговори
факт преди 4 години
Десетина души са една сплотена бойна единица. Нарича се отделение. Няколко отделения са боен взвод, а няколко взвода са бойна рота. Следват няколко роти стават полк, .... Тези завоеватели са няколко армии, а не бежанци или мигранти. Бежанци са били семействата с жени, деца и старци, натоварени с покъщнина, дрехи, храни, с колички и каруци с багаж, с домашни животни едно време. Тези носят само една раница, телефон, пари и злини...
36
0
 
6
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 4 години
Сутринта в района на Лъвов мост от джипа си гледам двама чернички с бради си джиткат по тротоара с чанта/куфар/ на колелца! Имат ли,нямат ли паспорти -няма кой да ги провери!
35
0
 
8
 
! Отговори
ПРЕДАТЕЛ преди 4 години
Бизнеса на ТУМБАК-ВОЙВОДА процъфтява!
34
0
 
8
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Треньора на хандбалистите се е писал по паспорт каракачанов-агент иван и за това са ги хванали
33
0
 
12
 
! Отговори
ЯСЕН ВАН ДЕР ЩРУДЕЛ преди 4 години
КАРАКАЧАНОВ ЗДРАВО Е ЗАРАБОТИЛ ЕВРАКЯ ОТ ПАСПОРТИТЕ. НА КОИ ЛИ НЕ Е РАЗДАВАЛ НА КИЛОГРАМ ''БЪЛГАРСКИ ПАССАПОРТИ'' !! МУАХАХАХ :(((
32
0
 
7
 
! Отговори
Пулицай преди 4 години
Награда Пулицър трябва да ви дадат за статията.
31
0
 
19
 
! Отговори
ined преди 4 години
Балъци, да бяха се направили на футболисти. На гръците вече не им прави впечатление, че повечето ни футболистите са кафяви и не говорят български.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко са ни нашите ,,хандбалисти'' дето само напомощи чакат, та и още пристигат,даже с резервите и агитките.Чувал съм че за троскот помагал само ,,Раудъп''.
29
1
 
14
 
! Отговори
56778 преди 4 години
Защо се заяждате с Гешев?Човекът си върши работата,хората му обикалят по мазета и тавани,търсят престъпници.След вчерашните 200л ракия на бабата и 1/2кг тютюн на хлапето,днес почиват.Тръгнали сте да питате откъде са паспортите на май,муните,друга работа нямате ли си?
28
0
 
16
 
! Отговори
българин преди 4 години
Вече мирише на безхаберие от страна ЕС! Време е,да им се каже истината в прав тект! Не може да се дават някакви пари на Турция за да ги " пази"! Мълчанието е равно на безхаберие! Тези тълпи.Застрашават съществуването на Европейската общност! Те не биха ли се притеснили.Ако ние тръгнем масово към земите им?!Такива като Меркел която забъркаха тази каша.Е време да действат!
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каракачанов и Джамбазки правят пачки.
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно много приличат на българи и украйнци ,тия *** им личи от 100 метра
25
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега знаете ли какво страшно НИЩО ще им се случи на мигрантите? Ни в Турция ще ги върнат, ни в родината им. Няколко години по лагери, на наша сметка. После, ако не са се отказали - по евромилост им дават документи и аре пак на социал...
24
2
 
14
 
! Отговори
Гешев - подлого преди 4 години
американска !защо не идеш да разследваш от де имат 14 фалшиви паспорта !!!фалшиви паспорти не се продават на женския пазар особено 14 накуп !цялата тази "бежанска" вълна е работа на юдо-масонките специални служби !!!
23
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ги пратят на Каракачанов.Тая партия един ден пише декларации срещу Турция ,а в други ден раздава паспорти на ислямисти.
22
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми в Гърция ще ги хванат, няма в България да ги хванат, кой бежанец ще дойде в България, Ердоган ги пусна, ама да не са луди да идват в мизерна България.
21
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои се чудят откъде са взели бг паспорти. Ако сте следили внимателно новините сигурно знаете как уж Македонци си купуваха лични карти от на Шкембе войводата човека. Така че не се чудете а излезте на площадите и нач, укайте манерките на Шайката.
20
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз па искам да питам по колко евро са платили за бг паспорт 5000 евро ? 10000 евро ? и на Кого ?Тишииииинаааа........................................
19
0
 
14
 
! Отговори
Спокойна преди 4 години
На пУлицията ли ще се обадите?
18
0
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
Ако се бяха представили като масажисти, номера щеше да мине. Или като играчи на голф поне.

Спонсорирани публикации