Съботен бис: Хиляди студенти ще пътуват за САЩ... Не няма да пътуват!

Време е за нова доза смях с ген. Мутафчийски
28 мар 2020 20:25, Александър Попов
119

Тази сутрин журналист зададе въпрос към ген. Мутафчийски - "Хиляди български студенти се готвят да пътуват за бригади в САЩ в края на май. Възможно ли е?". "Хиляди български студенти не се готвят да заминат", гласеше отговорът, който предизвика смях по време на брифинга.

Защото най-известният генерал в момента започна да отговаря в стила на меметата, които вече са повече от официално заболелите от коронавирус.

Миналата седмица ви показахме какво е "родило" народното творчество, време е един бис и за втората част. Вижте ги в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Сащ не могат да отидат но в русия могат !
69
10
 
6
 
! Отговори
179 преди 4 години
Всяко лято хиляди млади българи ходят на бригади в Сащ или пък на сезонна работа в Гърция ,Германия, Англия и тн. Други пък избират нашето черноморие за да си искарат пари за университета или училището. Но сега как ще стане работата. Аз 1 изход виждам и той е ,че всички ще стегнат багажа за София. Друг избор няма. Нека работодателите в София да са подготвени.
68
3
 
22
 
! Отговори
asd преди 4 години
Най-скучният апокалипсис
67
5
 
42
 
! Отговори
111 преди 4 години
Да е жив и здрав. Да сме живи и здрави и ние всички българи. Докато се шегуваме ще се справим с всичко.
66
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Hahahahahahahaha,браво.Лилето Иванова трябва да пазарува преди 8 и 30 че тя не е над 60 а над 80 а в тая възраст са ранобудни и таман до 8 ще се прибере.Последната снимка е трепач,чаровна усмивка има генерала,сигурно в младостта бая снежанки са въздушали по него.
65
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В кой интервал пазарува столичната кметица?
64
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вируса как дойде така и ще си оди, но кризата ще ни е... м.... така че от вируса бегане нема. Рано или късно ще те пипне. Бъдете силни и заедно, а не се плюйте един друг. Да го покажете е таман време, народе.
63
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от коя възраст нагоре ни смятат за възрастни? Защото за пазаруване са сложили граница 60г. И ако 60 г.човек е възрастен защо му вдигат възрастта за пенсиониране? И целта е да се достигне възраст за пенсиониране 65 г. Ако пък 60 г. се приемат за възрастни, защо Борисов който е на 61 г не е в къщи под карантина ами обикаля с джипката страната и до скоро и света? И всекидневно му слушаме дългия монолог по всички телевизии. Пак за двоен стандарт ли говорим?
62
14
 
10
 
! Отговори
На Вуте да му е зле преди 4 години
До: 69.Е, сега с чиста съвест мога да кажа: При бай Тошо беше по-хубаво.Тогава имах печат в зеления паспорт:Жител на II гранична зона.Сега няма и до Своге да ме пуснат!Утешителното е, че и във Финландия жителите на Хелзинки са блокирани...
61
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
целта е да се уплашат възрастните хора вкъщиот стрес да ги ударят инсултитеи да се облекчи даването на пенсиипослесловпойко ще си иде другата година от удари ням да се събере с държанката му от барселона
60
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако искаш да отидеш на село не може, по лична карта си жител на града. Това ме връща в соца, когато имаше открит лист или щемпел А за посещение на задгранични райони и местожителството. Ама какво се учудвам, като милиционери ни управляват.
59
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целта на карантината е да се забави разпространението на вируса, за да може лекарите да се стегнат и болниците да се подготвят за голямата работа, а не да ни предпазим от заразяване.Плашим се от коронавируса, защото щом само за него се говори, значи е нещо сериозно. Мием си ръцете често, не излизаме и си мислим, че така може би няма да се заразим. Смешно ми е.Коронавирусът е неизбежен, рано или късно всички ще се заразим, въпрос на време е. Поне ако си млад и здрав ще мине малко по-леко...
58
1
 
10
 
! Отговори
турчина преди 4 години
както винаги ще обвинят ***,те са виновни за всичко хахахаха
57
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименМутафчийски е назначен от Радев във ВМА
56
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докога ще ни натрапвате клоунчето на Боко Тиквата, което се пъчи като генерал без дори да е помирисвало армията?
55
3
 
6
 
! Отговори
До преди 4 години
Карантината падна. Съседката ми е хипохондричка, не излиза от тях да не й се случи нещо, детето на 3 год също не излиза, че да не вземе да падне нещо, да се удари. Днес я видях навън ! Всичко е 6 !
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХмБраео бе ХМ браво на вас.Пазете се и не се ядосвайте.Пожелавам ви дълъг и здрав живот.
53
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До aa1830Значи стоим вкъщи, но упорито ни вкарват зараза с прибиращите се от чужбина! Значи от Банско не може да се излезе, ама от Индия, Испания Италия и други болни страни продължаваме да прибираме потенциално болни! Всъщност правителството ни разболяват!
52
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, ама не си стоим вкъщи... Вчера и днес на пазар Красна Поляна всички сергии и магазини работеха, вероятно заради наемите. А, по пазара се разхождаха на тумби от оня етнос. Нямаше полицаи, нямаше инспектори.... От съсед разбрах, че така е било и на Женския пазар.
51
7
 
18
 
! Отговори
aa1830 преди 4 години
"Да не разочароваме хората, които са ни отгледали и които се гордеят с успехите ни...." Човекът го каза пределно ясно. От нас зависи дали сме стадо или нация, която действа като едно цяло.

Спонсорирани публикации