Как ще ни се отрази Розовата Луна?

Стрелците ще излязат извън зоната си на комфорт
5
Как ще ни се отрази Розовата Луна?
Pixabay

В последно време нямаме много поводи за усмивки, но месец април ще промени това. В нощта на 7 срещу 8 април наблюдавахме появата на розова суперлуна. Това пълнолуние е най-яркото за тази година. 

 
Явлението розова суперлуна настъпи на 7 април точно в 21:10 и ще бъде най-ярка към 5:30 на 8 април. Освен, че носи със себе си невероятна красота, това явление рефлектира по различен начин на всяка зодия и ще донесе със себе си всякакви събития.
 
Вчера ви разказахме какво да очакват зодиите от Овен до Дева през периода на розова суперлуна и сега е време за останалите знаци.
 
Везни
 
Явлението розова суперлуна ще даде началото на промени за Везните. За да постигнете поставените цели обаче ще ви е необходима голяма доза кураж, която вие притежавате и знаете как да я използвате. Не позволявайте на околните да ви разсейват и да ви попречат по пътя към успеха. Единственият човек, който знае възможностите ви, сте самите вие.
 
Ще настъпи промяна не само в професионално отношение, но и в личен план. Поговорете с близките си за проблемите, които ви тревожат и заедно с тях ще достигнете до правилното решение. Когато имате човек, на когото да разчитате, несгодите се преодоляват много по-лесно.

Скорпион
 
Има части от вашия характер, които никой не вижда и често оставате неразбрани от околните. Прекарайте този период със себе си и се отдайте на самоопознаване. Добре е да се вгледате дълбоко в душата си и да разберете защо не се доверявате толкова много на останалите. Светът е пълен с хора, които искат да се докоснат до вас, но вие трябва да им го позволите.
 
Вглеждането в себе си ще ви помогне да постигнете нужния баланс между вътрешната и външната природа, което е изключително важно за борбата със стреса по време на пандемията. Освободете се от лошите мисли и поне за няколко дни се отдайте на пълна почивка след работния ден.
 
Стрелец
 
Време е да напуснете зоната си на комфорт и да опознаете околните малко по-добре. Въпреки че сега социалните контакти са доста ограничени, това не означава, че трябва да ги забравите напълно. Впуснете се в нова онлайн общност, която засяга вашите интереси и потърсете хора, с които можете да говорите за любимите ви неща.
 
Източник:: Tialoto.bg
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще донесе диария в редакцията и ще ни лишат за няколко дни от глупостите си.
1
0
 
6
 
! Отговори
Бубето преди 4 години
Огромна, жълта, и в пълнолуние, дано ни донесе щастие. :)

Спонсорирани публикации