Разказ от първо лице на жената, подала сигнал към 112 за Милен Цветков

По думите й, през кръстовището продължили да минават коли
23 апр 2020 08:27, Нели Христова
186
Разказ от първо лице на жената, подала сигнал към 112 за Милен Цветков
Снимка: БГНЕС

Няколко секунди след като джипът на Кристиан Николов удря фатално колата на Милен Цветков, една жена подава сигнал към спешна помощ. Часът бил 18:12. Тя разказва от първо лице за ужасната катастрофа, но не пожелава да покаже лицето си.

"Бях на тротоара в непосредствена близост до кръстовището. Първо видях колата, която профучава като изтребител покрай мене. След което се чу невероятен сблъсък, наподобяващ взрив. Помислих, че взривяват някоя от сградите на кръстовището. Облакът прах стигна до четвъртия етаж на сградата", разказва свидетелката пред Нова тв.

На мястото първо дошла полицията, а след това спешните медици.

"Според мен имаше повече пострадали автомобили. Това, което много ме учуди беше, че имаше коли, които минаваха през кръстовището и отминаваха. Не спираха, но все пак това си е до гражданска съвест и човешки отношения", смята тя.

Жената също решава, че е по-добре да не се опитва да помага на катастрофиралите.

"Не съм медицинско лице и не съм подготвена да окажа първа помощ. Прецених, че по-добре да не се доближавам, за да не нараня някой в желанието си да го спася. Така че, останах на разстояние и само свидетел", казва още тя.

Макар да е подала сигнал на телефон 112, тази жена не е била потърсена от разследващите, за да даде показания

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минаха четири дни и изведнъж нови свидетели, това е тревожно понеже загиналият977 е водещ журналист, а другите лица няма да коментирам, понеже не заслужават това.
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен (40)Това означава, че би трябвало да има подаден служебен сигнал към бърза помощ по-рано от регистрираните на 112.
64
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам чувството, че при всеки подобен случай особено, когато има обществен отзвук медиите седят и чакат някой свидетел да каже нещо сензационно.Щом всички са забелязали, че по традиция записите на камерите са променлива величина, за какво тогава може да служи тя.
63
0
 
21
 
! Отговори
Бат Жоро преди 4 години
Е подала, подала и какво да и чуваме разказа. Всичко се видя на камерите. Това е глупава статия. Искаме да чуем строга присъда за убиеца правил се на мъж и отнел живота на човек с две деца. Да се приемат строги закони, както в някои държави. Утре пак ще продължи войната на пътя. Хубав ден
62
4
 
19
 
! Отговори
Как ще я потърсят, преди 4 години
нали ще каже истината, а това значи ГЕРБ да загази, нали техни активисти са намесени, Лъчо мозъка, личният доктор на Боко!? Сега ще си намерят лъжесвидетели и Бог да прости за Милен. Мама ще купи нов джиб,
61
0
 
24
 
! Отговори
Да преди 4 години
Малкото го*но заслужава да изгние в панделката. Надрусал се до козирката и се качил да кара кола!?!?! Ние нямаме представа точно колко подобни на този всеки ден са зад волана и са потенциално опасни. Вече не е въпрос на нашите умения, а на късмет - дали зад|пред|отстрани на теб няма да се падне **н, който се смята за безсмъртен. Така че - Успех, дами и господа, след малко като се качите да шофирате :))))
60
0
 
20
 
! Отговори
До 56 преди 4 години
Да, точно това твърдя. Както се вижда, жената "пожелала анонимност". После и в съда евентуално така ще "свидетелства". И заседанията най-вероятно ще са закрити (както при всички дела от голям обществен интерес, макар че трябва да е точно обратното) и така и няма да се разбере коя е. Но ще наприказва един куп неща, за да обърка свидетелствата и да ги направи негодни или да все съмнения за "съпричиняване" от жертвата и хората, които са помагали, както и"закъснялата линейка". Тия неща сме ги чували
59
0
 
6
 
! Отговори
До 59 преди 4 години
КОрдинати?! Пич, ти верно ли?
58
1
 
12
 
! Отговори
ижан преди 4 години
какво има давате трибуна на такива псевдо свидетели като сте големи репортери намерете хората които го извадиха от колата това ще е разказ от първо лице а не тая измислена телефонистка
57
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жалко за всички загинали от пуяни и друсани мутри. 1.Какво стана със сливенския Йоско дето уби няколко човеке друсан в Бояна с джипа си?2.Какво стана с децата уботи от ммутрафонкьото до Тойъда?...Много са такива. Решение: наема се екзекутор и той раздава правосъдието за такива. Почва от дрогата в колата,аверите му,родителите им и така прикючва.За две-три годинки, един по един и айде.Това е решението.На бас съдиите ще пуснат дрогата условно или най-много 3 ефективно от които ще излежи в ареста.
56
0
 
12
 
! Отговори
65 преди 4 години
Да ,на едно видео се вижда женски силует,който вижда всичко.И не е подкупена според мен,щом я е страх да си покаже лицето.Даже се видя един моторист,който направи обратен завой и изчезна.
55
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С какви декларации са излезли извън София тримата дрогирани за да отидат на Витоша? И майката и тя била извън София.Щаба да провери декларациите на наркоманската фамилия в периода на карантинния режим как напускат града?
54
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милен?с агу ?? Той е над тези неща
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не би да твърдиш че са и платили хилядарки за да лъжесвидетелства по националната телевизия
52
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е поедната лъжесвидетелка, подкупена да плещи всякакви неща, като част от приказките ѝ целят следното: 1. Милен сам се е движил и заедно с хората, които са се опитвали да му помагат са причинили смъртта (или поне са я съпричинили). 2. Линейката е закъсняла страшно много и това е основната причина, че не са го спасили. Е да, колата профучала като изтребител (което няма как да отрече, то се вижда и на камерите). Та и тази, и другия "свидетел", дето още на първия ден плямпаше по ТВ, са купени
51
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз пък четох че фреон от аудито и пръснат радиатор и такива магарето течности
50
2
 
34
 
! Отговори
МИЛЕН преди 4 години
го вадят от колата 3-*** полицаи на 1 минута. На клипа от кръстовището ясно се вижда как един от тях говори по телефона . Нали не разказва на жена си какво се е случило. После интересно защо ги изтриха тия клипчета и от днес и от блиц. Какво се опитват да потулят. Няма да им мине номера. Има ги в ютуба
49
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ще ни разкаже тази, което да не можем да го видим по-добре на клипа? Никакви коли не минаваха в близост до Субаруто, всички са били в шок от видяното. В САЩ на 4-ия ден от убийството вече щеше да е седнал на няколко жезъла. Там щеше да е с 1-2 доживотни.
48
5
 
14
 
! Отговори
Не е прах преди 4 години
Облака "прах" който е видяла жената и който се вижда на камерите е всъщност газ от АГУ-то на блъснатата кола. Можело е да стане взрив и човека да изгори жив...
47
0
 
11
 
! Отговори
умник преди 4 години
До 37Последните 20 години през ръцете ми са минали хиляди еърбеци.Много неща знам, но са много специфични.Ако започна да ти ги разправям, ще ме гледаш като теле.То ти си теле де.В това дето му викат "централа" на еърбега и се намира на най-сигурното място в колата - зад скоростния лост има сензор, който непрекъснато мери ускорението по трите координатни оси. Освен това записва скоростта на въртене на всяко колело и оборотите на двигателя. Позиция на газта и спирачката.

Спонсорирани публикации