Рецептата Dnes: Безглутеновия тарт на Соня Йончева

Българката с радост готви за семейството си
28 апр 2020 08:15, Иванка Гъркова
4
Рецептата Dnes: Безглутеновия тарт на Соня Йончева
БГНЕС

 

Социалната изолация се отразява отлично на Соня Йончева. Заобиколена от любимите си хора, оперната прима посрещна Великден с пълна трапеза. На нея, освен вкусни козунаци, имаше и от любимия ѝ плодов тарт.

Българката с радост готви за своя съпруг и двете си деца.
 
„Току-що приготвих тази красота за следобедния чай. Без глутен и млечни продукти“, написа тя в Instagram. Нейни последователи веднага поискаха рецептата за сладкото изкушение, което е изключително леко и здравословно.  
 
Ето какви продукти са ви необходими: 
 
– готово тесто за тарт (без глутен и млечни продукти); 
 
За ваниловия крем: 
 
– 750 мл безглутеново мляко; 
 
– 2 яйца; 
 
– 75 г захар; 
 
– 25 г брашно (без глутен); 
 
– ванилена есенция.

 
Как да приготвите тарта на Соня Йончева четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Не съм Учител по БЕЛ преди 4 години
БезглутеновияТ тарт на Соня ... Как може да пишете статии и да не владеете правилото за употреба на пълен и кратък член. Добре, човек може да се обърква. Всеки грешки, човешко е. Но затова трябва да има редактори или проверяващи преди да публикувате една статия. Аз не гледам кой е авторът. Гледам, че има неграмотно заглавие в днес.бг. Излагацията е на ниво медия.
3
0
 
2
 
! Отговори
Доктор преди 4 години
На тази женичка мога да приложа такава яка терапия, че ще и се изгладят всички бръчки по цялото тяло! Ох, котьоооо! Нужни са само 25 см. терапия и по-често !
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глутенът не е вреден. Той е вид протеин и само хора алергични към него не трябва да го ядат.Ама ... чули-недочули!!!Четете бе, хора!
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А яйцата и захарта... и те ли да са безглутенови, като млякото?

Спонсорирани публикации