Рецептата Dnes: Задушен лук с пикантен вкус

Подходящ за гарнитура към меса
Обновена: 5 май 2020 08:42 | 5 май 2020 08:39, Илияна Николова
0
Рецептата Dnes: Задушен лук с пикантен вкус
Снимка: iStock

Продукти:

5 глави лук
Олио за пържене
4 супени лъжици брашно
2 чаени лъжици лют червен пипер
Сол на вкус
 
Приготвяне:
 
Загрейте олиото в тиган на средна температура. Смесете брашното с пипера и солта. Нарежете на тънко лука. Оваляйте го много добре в брашното, докато полепне добре по цялата повърхност. Пържете до златисто или кафяво според вкуса. Сервирайте като гарнитура към месо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации