Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!

Вчера моделът бе задържан заради скандал със съседите й
Обновена: 7 май 2020 14:55 | 7 май 2020 14:54, Нели Христова
193
Жени Калканджиева: Опитах се да защитя дома и детето си!
Снимка: БГНЕС

След като вчера бе задържана заради междусъседски скандал, днес моделът Жени Канкалджиева се обърна към медиите с пост във Facebook. Тя помоли журналистите да спрат да стоят пред вратата й и заяви, че инцидентът от вчера не е изолиран случай.

Още по темата

"Пиша това първо, обръщайки се към медиите. Най-искрената ми молба е да не стоят пред вратата ми. Усещането ми е за тормоз. Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като Съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. До тогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания.О

Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание. След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай. Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел - да защитя дома и детето си. Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана не само от онази част от обществото, които имат подобни на моите проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом.

Уверявам ви, че: в момента се води разследване, не съм задържана, освобождаването ми от ареста не е срещу парична гаранция. В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда.

Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах я снощи по телевизията. Доста арогантно се държеше. Сигурно е кадър на Герб.
68
2
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
аз-ът коментира навсякъде от години, после всява паника, заради инзвънредното щели да останат хората без работа. Понеже коментирaш от години под всяка тема, какъв следва да си помисля, че си?---абе за по-лесно приеми, че съм тоа дето п*мпи жена ти всяка вечер, като не се справиш ти. Сега по-добре ли ти е?Извади 10 000 и тебе ще те мина, ако за тва квичиш тука 1 час вече....
67
1
 
18
 
! Отговори
Кълкинджиева преди 4 години
Такива ***, като тая само могат да хвалят нашите съдилища, защото винаги им се разминава! Ако бяхме при Живков тази щеше да е чистачка някъде или най-много шивачка.
66
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз-ът е отворил всичките новини от днес в различни табове и коментира навсякъде подред. Толкова ли няма какво друго да правиш?
65
1
 
29
 
! Отговори
Вампир преди 4 години
Била защитавала дома си от вещици и магии. Чесън, дървени колове и сребърни куршуми взела ли е?
64
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
***, нагла и грозна наркоманка
63
8
 
16
 
! Отговори
anonymous преди 4 години
Наистина не й прави чест да се държи просташки,заради някакви си листчета с обиди. Но е видно, че съседите нарочно я провокират и са подготвени с телефони да я записват всеки път, защото очакват реакция. Ето го съседа, който мъжът й е ударил https://show.blitz.bg/skandal/bitiyat-ot-tacho-se-okaza-izvesten-seksmaniak-video-18Видно е, че на съседите не им е чиста работата, нека се разбере истината, те може да са всякакви, ама не е ок да бъдат тормозени за забавление и да страда детето!
62
1
 
26
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
не аз няма спра да се подигравам... Значи... Сачо, Тачо или там как се казва париарха... набил съседа щото му направил забележка, че е неуместно да се поздравява със съседите от отсрещния блок надувайки музика по балконите. И Сачо му теглил боя. Принцесата... теглила боя на съседката и дъщеряй - защото решила че й правят черна магия. Освен това, вчера една мисирка щеше си изяде боя - щото послуша Женката да й влезе в къщата, като я поканиха ...ЯКООООООО !Сем. Адамс пасти да ядат !
61
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тая стара ко чина целия свят й е крив.
60
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По Бай Тошово време подобни на тази к урвентия,бяха принудително заселвани в отдалечени и затънтени населени места,а Тачовците в Белене или Слънчев бряг край Ловеч!
59
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямала пари, ама хвърля яйца, злобна разпретина.
58
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз-ът коментира навсякъде от години, после всява паника, заради инзвънредното щели да останат хората без работа. Понеже коментирaш от години под всяка тема, какъв следва да си помисля, че си? Безделник, *** любител или платен хей?
57
1
 
10
 
! Отговори
Извод преди 4 години
Женски сурат и кълка,залъгват временно!После настъпва,отрезвяване и време за размисъл!А и гаранция за ум,никакъв!
56
0
 
7
 
! Отговори
праведен преди 4 години
....опитвайки се да взломяваш чужди врати.
55
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроизводнаЕдин печели в живота с ум, друг с руце, тя с красотата си. Четейки написаното в труден за нея момент мога да си помисля само добри неща
54
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление в България за да си ВИП трябва задължително да бъдеш или манекенка или ММА боец. А като гледам на повечето ММА бойци гаджетата и жените им са манекенки.Не става ясно тогава кой работи?
53
0
 
29
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
Да я накажат с 1000 часа обществено полезен труд, като чистачка в болница.---като й видях на репортажа на кво й прилича дома... по-добре да боядисва оградата отвън.
52
1
 
13
 
! Отговори
Производна преди 4 години
Защо смесваш звездите и политиците, освен, че политиците произвеждат нашите родни звезди? Тя този богат живот откъде го има, от парите на българския народ! Нейните скъпи дрешки да не би шивачката от Хасково да си ги купува?
51
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изпаднала е в алкоххолен делириум дайте й пукница.
50
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обръщението е написано от културен и толерантен човек. Не прочетох никъде за *** толупи и главочи...за Вас говоря драги българе

Спонсорирани публикации