Рецептата Dnes: Джамбалая с пиле и наденица

От американската кухня
8 май 2020 12:39, Илияна Николова
2
Рецептата Dnes: Джамбалая с пиле и наденица
Снимка: iStock

Продукти:

450 г пилешки гърди без кост, нарязани
450 г свинска наденица, нарязана
400 г нарязани домати
1 глава лук, нарязан
1 зелена чушка, нарязана
125 г целина, нарязана
250 мл пилешки бульон
2 чаени лъжици риган
2 чаени лъжици магданоз
2 чаени лъжици горчица
1 чаена лъжица лют червен пипер
½ чаена лъжица мащерка
450 г обелени скариди
 
Приготвяне:
 
В купата на мултикукъра сложете всички съставки без скаридите. Поръсете с подправките. Разбъркайте. Пуснете на програма на ниска температура за 7-8 часа. 30 минути преди джамбалаята да е готова добавете скаридите и довършете програмата за готвене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
kulilnar преди 3 години
nepalna recepta,kade e oriza,a celinata glava celina ili strykove i koj gotvi v multicooker,8 chasa tova da ne e agnesho pecheno?????
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Srashna recepta - v multicooker , ha sega da vidim, ei ruchichki , ei gi dve - multicooker

Спонсорирани публикации