Тренирай с нас: Йога за тялото и ума

За по-свеж старт на деня
9 май 2020 11:09, Криси Табачка
6
Тренирай с нас: Йога за тялото и ума
IStockphoto

 

Във време, в което сме основно вкъщи, ние сме с вас, за да ви помогнем заедно да се справим с проблема на заседяването. Рубриката „Тренирай с нас“ ще ви помогне да раздвижите кръвта, да стегнете тялото, да се подготвите за топлите месеци и да запълните смислено свободното време.

В три дни от седмицата ще ви представяме упражнения с йога, а всяка сряда тренировките на Албена Ситнилска, изработени специално за нас. Тя е многократна таекуондо и кикбокс шампионка и ще покаже на вас, нашите читатели, как се вае перфектно тяло с високоинтензивна тренировка от 8 упражнения.
 
Преди месеци Албена дебютира с победа и на петото издание на голямата международна верига SENSHI.
 
Но тъй като през уикенда ни трябва нещо свежо за старт на деня, ви предлагаме няколко йога пози за тялото и ума. Видеото може да видите в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Социолог преди 3 години
В Индия тая йога не е актуална вече сега се налагат с тояги тоя дето налага се отърва от агресията си и прави бицепси, а тоя дето яде сопата се отърва от душевния прах и нарцисизма си ;)
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е задължително йогата да прокарва религиозни практики,въпреки ,че някои гурута се възползват от нея. Йогата е най-добрата система за хармонизация на духовните и физическите енергиите на тялото.Това е наука при която се прилага упражнения за гъвкавост,които действат и като масаж на вътрешните органи плюс-пълно изчистване и детоксикация на тялото,а за напредналите-медитация за вътрешна хармония и баланс.Медитацията и молитвата действат на мозъчните вълни по един и същи начин и те не се изключва
2
4
 
4
 
! Отговори
. преди 3 години
Йогата е силно противопоказна за нас, Христианите защото наред с упражниенията прокарва много бесовщини от индийските ереси!
1
1
 
5
 
! Отговори
Йода преди 3 години
Йога за ума е само за джедаи, и то само за напреднали.

Спонсорирани публикации