Песента "Fake Stars" на Антони Рикев разбуни духовете в музикалните среди

Част от текста е написан от Александър Сано
16 юни 2020 11:34, Ния Христова
3

 

Композиторът Антони Рикев, който е създал музика към филма "Диви и щастливи", зарадва музикалните си фенове с песента "Fake stars". Парчето е без рапиране и фолклор.

"Песента е иронична, с щипка вкус и музика. Това беше моментът за такъв трак. Има много гнили плодове, а с тях визирам хората, които ни занимават по медии и извън медиите, защото ние нямаме никаква нужда от това", каза Антони Рикев - WahTony в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Александър Сано, който е лийд вокал в песента, е написал част от текста. 
 
"Тежкото е, че потребителят не е виновен, той не е наясно какво му предлагат. Публиката е инструмент, който се възпитава. Ако всички комерсиални артисти започнат да вървят в друг път, публиката ще бъде възпитана в друг път", допълни той.
 
Антони Рикев разказа, че благодарение на брат му още в гимназията са се заформили вкусът му и естетиката към музиката. 
 
"Учителят ми по китара, който вече е покойник, той ми даде свобода, която преподавателите по принцип не дават. Това нещо ми позволи да се насоча към това, което харесвам. Следвайки в консерваторията, намерих продължението на пътя си, който оформи музикалния ми вкус", разказа още той.
 
Композиторът сподели, че слуша както нови парчета, така и доста стари. 
 
"В момента работя по албума на Белослава. Миналата година завърших голям проект - музика за филма "Диви и щастливи", добави Рикев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне текста да бяха написали тук. Или да цитират част от него, ако за качване на цял текст се иска позволение. Та да видим закакво става въпрос.
1
0
 
2
 
! Отговори
Petar, NY преди 3 години
A?

Спонсорирани публикации