Историите ON AIR: Каква е 2020 година според предсказанията

Тази година започва ерата на Водолея
0

Високосната 2020-та година провокира астролози и ясновидци. Прогнозите им за ново начало и разчупване на старите модели, за смъртта на една епоха и раждането на нова – вещаят несигурност и напрежение.

През юни бяхме свидетели на две затъмнения – слънчево и лунно. В този месец шест планети имаха едновременно ретрограден ход.

Това са Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон. От тях само Венера приключи с вървенето назад малко преди края на месеца. Планетата на любовта, връзките и финансите е преживяла своята символична смърт и прераждане през този юни. Останалите продължават ретроградният си ход и през лятото, и през есента. Според астролозите тези небесни сигнали ще дадат мощно отражение върху живота ни през следващите 18 месеца – до края на 2021-ва година.

В края на 2019-та година световноизвестният астролог Гал Сасон публикува своята прогноза за 2020-та. Той казва, че в продължение на десетилетия колегите му от цял свят очакват настъпването ѝ с нетърпение и страх. Някои пророкуват бедствие, а други я сочат като годината, в която ще се роди нова епоха.

През 2020-та започва ерата на Водолея, затова годината ще е ключова за хода на историята и развитието на общество. Ще живеем на изключително бързи обороти. Ще трябва да се научим да уважаваме мига. Тези, които се откажат от рутината и тръгнат по свой собствен път ще имат изключително големи възможности. "Това означава, че ти си на пътя като в картите Таро – "Глупака", който тръгва с една бохчичка и цялата му сила е в сопата на рамото.

Нищо друго нямаш под ръка. Нямаш спестени пари. Нямаш приятели, които да ти помагат. Не знаеш къде ще ядеш. Не знаеш къде ще спиш. Напрактика такива ще бъдем 200 години напред." Това обяснява астрологът Антоанета Салфидж. Тя е категорична, че сме на прага на един нов, изключително интересен 200-годишен период.

Новото начало ще е свързано с трудности, конфронтации, предизвикателства и с много обрати. Новото трябва да се адаптира и ти да се адаптираш към новото, казва нумерологът Ели Маринова и допълва, че ерата на Водолея пристига в целия свят и поставя новият световен ред! Дигитализацията става масова.

До година и четири месеца в България ще се появи голям лидер. Той ще е харизматичен, ще обедини хората и ще ги поведе след себе си. Ще бъде млад човек, който до сега не е бил в политиката. По образование може би ще е юрист. Такава е прогнозата на ясновидката Илиана Чаушева – Гюкчен.

Какво ще се случи до края на годината според Илиана Чаушева – Гюкчен, Антоанета Салфидж и Ели Маринова – вижте във видеото на Bulgaria ON AIR.

 


0
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 2 месеца
ТАзи статия е по-скоро реклама на огладнелите астролози и ясновидци;))) Особено тва с "Ерата на Водолеят" лъха на Дъновизъм. Тая "Ера" дъновите я чакат, откак се помня;))), а тя все не идва;))) Тя е нещо като чакането на Мешиах от евреите;))) и досега го чакат;))) Нема фуф! Ясно трябва да се каже, всичко, каквото се случва в светът, понастоящем е поради Годината на Мишката и не по китайският, а по българският календар, Годината Сомор! Ама как да го кажат изтракизираните в дивият, езотеризирани?
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Не знаеш къде ще спиш - при Простакеса, при Гърболеса или пре Краставичира?
9
1
 
5
 
! Отговори
2220 преди 2 месеца
Поканете ги пак тези астроложка след 200 години и ги питайте, защо не им е вярна прогнозата.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Астрологията е псевдонаука която се проваля на всеки научен тест. Това е "наука" за скучаещи домакини.
7
2
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 2 месеца
Една знахарка му фърли боб и каза:
Сине... ще ожулиш 2020 вулви и ще ти сфирят на саксофона нон стоп
6
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Годината е динамична ,вече преполови,и видяхме ,че старите другари оядени от прехода ,някои подсъдими и обвиняеми още напират да карат влака.А *** Грипенов ,барабар Петко с мъжете мисли ,че му правят вятър,а всъщност го ползват за каручка.Такива мити работи!
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стига простотии!!!
4
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Толупът продължава да дрънка глупости във фейса. Махай се мутро!
3
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ОСТАВКА!!!
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абе дегенерати, държавата се тресе, вие пишете клозетни глупости. Мизерници!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пълни глупости сте написали, но пък сме съгласни с вас.

Спонсорирани публикации