Шортите отново на мода сред мъжките бански

Ето какъв принт да изберете
20 юли 2020 22:31, Иванка Гъркова
5
Шортите отново на мода сред мъжките бански
IStockphoto

Остават броени дни до почивката. Жена ви вече си е купила поне няколко чифта плажни рокли и бански, има си шапка и чисто нови джапанки и чанта. Виждате я как мери всичко пред огледалото и се сещате, че вие нямате бански. Какво още чакате? 

Мъжките бански тип шорти винаги са по-предпочитан вариант в сравнение с тези тип слип. Независимо дали имате атлетично тяло или някое излишно килце на корема и паласки, те са доста по-удобни за плуване, игране на карти, волейбол и припичане на плажа с бира в ръка. 
 
Направени с мрежи или нещо като тънки слипове, шортите от леки материи са актуални и през този сезон. При това цените им са поносими и дори и да не харесвате какво ви е взела половинката, може да си купите нови от плажната ивица. 

Какви шорти да изберете из множеството мъжки бански?
 
Повечето модели са с ластик, но и връзки на кръста, както и с удобни джобчета от двете страни или на задните части, за да може да си слагате разни неща. Най-търсени са тези с дължина до коляното или малко над него. 
 
„Раираните къси шорти са една от най-големите тенденции за мъжки бански костюми през този сезон“, казва стилистът Холи Блейк, според който те отиват на най-различни тениски, джапанки или еспадрили.
 
Ако нямате перфектното тяло, е по-добре да си вземете шорти на вертикални ивици, защото те ще удължат тялото ви. Иначе за по-слабите са предназначени моделите с хоризонтални ивици. 
 
Когато избирате шорти в един цвят или принт, не забравяйте да се съобразите с цвета на вашата кожа. Избягвайте по-тъмните цветове, особено ако все още нямате никакъв тен, за да не изгорите. В такива случаи е за предпочитане да се ориентирате към модели в бордо или различни вариации на синьото. 
 
Когато вече сте със загар, може да си позволите по-ярки шорти, с които определено ще привлечете погледите на плажа. Нюанси на кобалтово-синьо, лилаво, зелено и яркожълто, ще ви откроят сред тълпата. 
 
Кои десени шорти ще са най-актуални, четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Били по-удобни за плуване??? И кой го твърди това? Не са удобни за нищо, връщат ни с век назад. Сигурно следващата стъпка ще е да ходим с панталони на плаж.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отивам оня ден на плажа и само аз съм с бански.Всички други мъже бяха с шорти.*** и тъпата мода.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
,Едно време само тъмнозеленкте се къпеха с бермудите, защото нямаха пари за бански. Сега всички минаха на бермуди. Ното са по-добни за пливане, ното съхнат по-бързо. Общо взето, са пълна боза.

Спонсорирани публикации