5 модела дълги рокли, които ще се носят това лято

Ето как да изберете вашия
23 юли 2020 20:03, Криси Табачка
2
5 модела дълги рокли, които ще се носят това лято
Pixabay

Тази година, макар и да започна странно, все още има как да се превърне в добра. В разгара сме на най-хубавия сезон, все пак ще отидем до морето, а топлината и слънчевите лъчи внасят достатъчно добро настроение.

По отношение на модните тенденции, лято 2020 определено ще бъде времето на дългите рокли.
 
Обичаме ги по много причини – удобни са, трябва ни само чанта и сандали и сме готови и осигуряват едновременно изтънчен външен вид и ефирност.
 
И така, влюбени в бохемския стил, всички в редакцията си избрахме по един модел дълга лятна рокля, за да ви представим най-лесно какво ще бъде модерно при тях тази година.
 
Хубавото е, че всички те са налични и в момента – тоест въвличаме ви в едно модно вдъхновение с тенденции за любими дълги летни рокли.
 
Цветя, искам цяло лято да виждам цветя
 
 
Годината със сигурност не е най-добрата, която сме имали (макар да се постарахме да я посрещнем добре), но за сметка на това можем да поддържаме доброто си настроение с пъстри цветове и много цветя. Флоралните елементи ще са абсолютно задължителни при дългите летни рокли и ви съветваме смело да експериментирате с тях!
 
Зелено! Зелено! Зелено!
 
 
Обичаме наситения зелен цвят и това не е случайно! Символизиращ спокойствие и същевременно живот, зеленият цвят стои страхотно на максирокля. Ефирна, леко влачеща се след нас и комбинирана с контрастни, но ярки аксесоари – какво повече му трябва на човек?
 
Още за актуалните дълги рокли четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Да те питам: мъжете ли ще ги носят тия завеси?
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И що решихте че тия завеси се харесват на мъжете примерно?

Спонсорирани публикации