Време е за пуловер - Кейт Мидълтън ни показва как да го носим

Вижте последния й есенен тоалет
8
Време е за пуловер - Кейт Мидълтън ни показва как да го носим
БГНЕС

Кейт Мидълтън беше облечена впечатляващо за поредния си кралски ангажимент на 6 октомври. Херцогинята посети университета в Дарби, където поговори със студенти за трудната здравна ситуация и как пандемията им се отразява на психическото състояние. За визитата си съпругата на принц Уилям отново показа, че няма сезон, в който да не изглежда чудесно.

Кейт заложи на пастелносин плетен пуловер, който съчета с черни панталони. Това е първият път, в който Мидълтън се появява с пуловер за тази година, но със сигурност няма да бъде последният. Тя допълни визията си с черен колан от крокодилска кожа, чифт черни обувки, дълго палто и, разбира се, предпазна маска.
 
Феновете на кралското семейство веднага успяха да установят марката на дрехите. Според тях, Кейт носи пуловер от 100-процентов кашмир от Massimo Dutti, а цената на блузата е 219 долара. Палтото на херцогинята беше от същата марка, но е малко по-скъпо. То струва 399 долара, което едва ли е проблем за Мидълтън.  
 
Още за тоалета на Кейт Мидълтън четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Соня Ериксон преди 3 години
Одеве включих ютията да изгладя дрешките на децата , но И от нея се чу :"Кейт Мидълтън, Кейт Мидълтън ... " !Сега ме е страх да включа котлона ...
3
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И пари да ми дават няма да се облека като тази скумрия. Виж, Кардашанката е нещо друго. Светлинни години преди бозавата.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз днес бях с черна тениска, чудя се ако я пусна в OLX за 3лв дали ще ми я купят..
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
br exit, br exit...

Спонсорирани публикации