Есен 2020: Как да носите кожено яке с други дрехи?

Вижте няколко съвета, които ще са ви от полза
11 окт 2020 11:25, Дарена Найденова
4
Есен 2020: Как да носите кожено яке с други дрехи?
IStockphoto

Когато си помислим за кожено яке, винаги се сещаме за Сенди от филма „Брилянтин“. В рамките на няколко сцени нейният стил преминава от елегантен и сладък до секси и привлекателен. И кое е единственото нещо, което ѝ помогна да постигне този завиден успех? Черно кожено яке, носено с плътно прилепнали клинове и блузи с паднало рамо.

В наши дни коженото яке е известен елемент от гардероба и мнозина избират да го съчетаят с нещо дънково. Няма нужда обаче да бъдете като всички останали и да залагате на сигурното. Има няколко уникални начина за съчетаване на кожено яке и с няколко ключови аксесоара и трикове, може съвсем спокойно да превърнете едно обикновено яке в забележителна дреха.
 
Ето 6 нестандартни начина да съчетаете коженото яке тази есен: 
 
1. С къси панталони
 
Кой казва, че не може да носите къси панталони през есента? Стилни панталонки с елегантен потник са напълно подходящи за променливото време, което наблюдаваме през последните дни. И, за да бъдете сигурни, че няма да ви стане прекалено студено, коженото яке трябва винаги да е с вас. Освен това то ви придава един елегантен вид и е напълно подходящо за официална вечеря или разходка с приятели. 
 
2. Едноцветен тоалет
 
Едноцветното облекло отнема малко повече мисъл, тъй като ще трябва да намерите дрехи, които са с еднакъв цвят или подобен нюанс. Започнете с цвета на коженото яке, след това се насочете към другите части от визията. За този външен вид може да опитате да заложите на черно, нежнобежово или кафяво.
 
Още идеи за носене на кожено яке вижте в продължението на материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Бай ВарвАр преди 3 години
Че как да го носим ?! Надяваме го на краката , разбира се !.......................Все едно да учите дядо си как да кашля !
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да носите кожено яке през есента?1. Обличате коженото яке.2. Излизате навън.

Спонсорирани публикации