Актрисата Мария Бакалова влезе и в Белия дом за снимките на "Борат"

Тя дори се запознава със сина на Доналд Тръмп
24 окт 2020 16:00, Нели Христова
37
Актрисата Мария Бакалова влезе и в Белия дом за снимките на "Борат"
Снимка: Twitter

Българската актриса Мария Бакалова не само успя да предизвика скандал с личния адвокат на Доналд Тръмп Руди Джулиани, но и се доближи до самия американски президент и дори размени няколко думи със сина му.

Още по темата

Изтрита сцена от филма "Борат-2", публикувана в Twitter, показва как Мария Бакалова, която влиза в ролята на дъщерята на Борат, успява да влезе в Белия дом заедно с журналистката от One America News Network Шанел Рион. А Борат, който е наратор на видеото, казва: "Без проверка на сигурността или тест за COVID-19. Те са скучни."

В една част от клипа, Бакалова стои в публиката докато Доналд Тръмп изнася реч, придружен от сина си - Доналд Тръмп Младши и съпругата му. По-късно виждаме актрисата, която успява да се запознае с наследника на президента на САЩ.  "Много съм нервна, но съм развълнувана да ви срещна", казва тя.

Видеото в Twitter върви с описанието: "Внимавайте кого пускате в Белия дом".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Deutschlande преди 3 години
Браво! Върховна е!Много съм горд с нея и колегите много я харесаха тук в Германия.Прослави ни по целия свят с изкуство.Орден Стара планина за нея.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мария има много големи топки! браво
26
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 3 години
До qmsi lainataТъй като имам директни впечатления от въпросния "шеф", тези определения са даже много меки. За първата част си прав.
25
3
 
4
 
! Отговори
възмутен гражданин преди 3 години
Българките, подобно на рускините, умеят най-добре едно нещо - да си излагат държавите.
24
0
 
3
 
! Отговори
юберашунгмахен преди 3 години
Идеята на всяка творба е да е скандална по някакъв начин, дали красиво скандална или грозно това е решение на твореца, евреина барон си има определен образ и стил на който само той явно държи патента, това е сатирична ,политико комидийна творбаЗа момичето за съжаление всички знаем в днешно време как се печелят хубави места дали в работата или в друга сфера, не знаем през какво е преминала но явно се е харесалаАко това и помогне в живота нека е така , изтеглила е билета на съдбатаНие ще цЪкаме
23
8
 
3
 
! Отговори
qmsi lainata преди 3 години
Голяма гордост за нас българите е да видим, че някой е 4-ти в нещо:- 4-то място на световното- 4-торазрядна роля в холивудски филм- 4-торазрядна позиция в разработка на някой 3д филм или софтуерАма ако става въпрос за някой успял, например шефа на Уолтопия, дето е номер 1 на пазара се почва: ***, yтрепка, нeщастник, негoдник, негрaмотник, ***... а той е един най-успешните българи от прехода.
22
5
 
4
 
! Отговори
на завоя преди 3 години
Изиграла е една типична за българките роля..
21
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мене даже е комплимент за американците. Вижда се, че обикновените американци, които въвличат в сценките си, реагират невероятно човешки и толерантно. И не защото им харесват просто тиите на Борат, а защото се опитват да разберат различния.
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това им харесва на англо- американците....-----Не съм еидял кой знае колко да им харесва.
19
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не простотията, а простодушието и наивността на американците показва.
18
8
 
9
 
! Отговори
Qwerty преди 3 години
Този хумор не е за всеки. Само, че като не го разбирате защо го плюете? На мен примерно "Приятели" и "Мистър Бийн" не са ми смешни, а на Борад се заливам от смях.
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
самата идея на филма е да изобличава простотията на средностатистическия американец ... и да - има големи *** в Америка, но има и много умни хора.
16
5
 
3
 
! Отговори
Де факто преди 3 години
Колко човека познават Мария Бакалова? Да не е преминала към Сатанистите че и нея я публикувате тук?
15
3
 
5
 
! Отговори
евреи в Холивуд преди 3 години
Еврейски приказки за Лека нощ !
14
1
 
0
 
! Отговори
До 17 от 3 преди 3 години
Казвам го, разбира се като обобщение, и разбира се не се отнася за всички. Но е един от любимите им сериали /доказано/ и това говори само за себе си за масовия вкус
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3Може би, когато каваш какво им харесва на почти половин милиард хора е добре, да помислиш, дали не обобщаваш? Защото когато този фимл излезе, много критици го направиха на ***, именно поради същите причини. То и в България много народ хареса филма. Прави ли ни това от "англо- американците". Кажи ми?
12
0
 
0
 
! Отговори
Грешка преди 3 години
Коментар 14 е до коментар 11
11
6
 
6
 
! Отговори
До13 преди 3 години
Прав си - момичето се представя блестящо в ролята си. И това е голям успех за всеки артист. БРАВО !Но това не означава че ,Борат ' е нещо което би се харесало на някой с поне малко вкус.А и селяните тука определено се отличават по- добър вкус от този на аудиторията на този сериал.
10
5
 
13
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Факт е че , болшинството от американците са далеч от всякакво културно ниво..не че им пука или културата им трябва за нещо. Факт е, че са огромен пазар..и да пробиеш за каквото и да е си е успех .Може Борат да е уникална простотия, но е факт че зрителите му харесват Мария и , е факт , че тя проби в огромна конкуренция за ролята. Актриса е и това е успех , независимо от характера на ролята
9
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички световни отзиви за нея са положителни, никъде не видях подигравка или негативизъм.Живеете в 21 век, събудете се другари селяни.

Спонсорирани публикации