Жената, убила децата си, завела дело за домашно насилие

Кристина Дунчева закла децата си снощи
20 ное 2020 16:30, Нели Христова
47
Жената, убила децата си, завела дело за домашно насилие
Снимка: БГНЕС

В Районен съд-Сандански предстои да се разглежда дело за домашно насилие, което Кристина Дунчева е завела срещу Георги Трайков, съобщават от "24 часа".

Кристина бе задържана снощи по подозрение, че е убила двете си деца на 3 и 5 години.

Още по темата

Делото по Закона за домашното насилие е било образувано на 3 ноември а първото заседание по него е насрочено за 26 ноември.

Последните седмици тя е била много притеснена, изпадала в странни психически състояния.

Казвала е на познати: "Искат да ми вземат децата".

Веднага след трагедията в Сандански плъзна слуха, че Кристина Дунчева е била системна жертва на насилие. Хората твърдят, че често са я виждали със синини и следи от тежък побой.

Засега разследващите не са стигнали до подобно заключение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Обективен v2.0:Ще ти кажа къде: в Европейския съюз. Там жените са със специални привилегии и нищо не може да им принизи авторитета. Мъжете са дискриминирани, но на никой не му прави впечатление.
23
1
 
11
 
! Отговори
Обективен v2.0 преди 3 години
Дори и да я излекуват в психиатрия или да излежи присъдата си, след това как ще се интегрира в обществото? Къде ще намери работа, къде ще намери мъж, кой би се занимавал с нея? Всеки ще казва: " - Това е тази, която уби децата си!"
22
2
 
18
 
! Отговори
Мъж преди 3 години
Детето ми което е много палаво и в безсилието си като го плясна по-дупето или ръката така ме заболява и се крия в другата стая от срам с насълзени очи а тази тръгнла да си коли децата - господи вземи си вересиите !
21
5
 
0
 
! Отговори
просто проверете преди 3 години
Да,знам че има риск да ме "баннат" ,_ но все пак може да проверите за някаква далечна родствена връзка с Честименски.....после пак обсъждане и коментари на воля :-( :-(
20
10
 
6
 
! Отговори
А преди 3 години
Няколко случая знам дето жени се самоубиха ей така за нищо, щото не ставаше на тяхната.Кой ли не им беше виновен: мъж, колеги, шеф, родители, приятели. Всички им бяха криви все бяха недооценени. Всички мразеха и не можеха са понасят. И накрая се самоубиха ей така да направят мръсно на целия свят и всичките си познати.
19
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено че ще я изкарат невинна. Нали е жена.
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
току-що др.медия написа-убийството е с нож и сатър?!
17
4
 
6
 
! Отговори
Варна преди 3 години
Тормоза е психически и физическия пасти да яде покрай нашия. Ето като тази са повечето кукута но пред родата и приятелите са нормални но елате вкъщи да ги видите !
16
11
 
9
 
! Отговори
А преди 3 години
До 3Нищо особенно не се е случило просто женски ИНАТ. Изнудване до край и тормоз над мъжа.И явно като и институцийте са се задействали щото жената не е била стока но се е мислела за МЕГА АЛФА И ОМЕГА и е посегнала на децата.Пълно е с такива социопатки.
15
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в такава трагедия винаги има 2 виновни страни. никой не стига ей така до това състояние. молете се, да не се случва на вас.
14
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Накрая ще е изкарат жертва тази ... !
13
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредния грозен феминистки напън да се оправдава един психар хладнокръвен убиец, защото бил от женски пол.
12
5
 
15
 
! Отговори
А преди 3 години
*** да бе той лошия е биел а тя беззащитната нямала какво да направи щото живеем в Шарията. Няма полиция няма роднини няма адвокати няма съд няма социални няма братя няма съседи те решила ... нямам думи.От постъпката и се вижда колко стока е била ужас абсолютна психопатка на децата си го изкарва само и само да стане на нейната и да му отмъсти и за кво точно му отмъщава че е била психарка и никой не я искал.
11
2
 
12
 
! Отговори
мърша преди 3 години
Смърт за тоя ур.од
10
2
 
21
 
! Отговори
До 5 преди 3 години
До Анонимен 5Говорим за хладнокръвно убиване на собствените ти деца! Мислиш ли,че в момента няма жени, които с в същата ситуациа предив днешните обстоятелства? Но Никога и за миг не биха помислили да заколят децата си!!!!Най - милото и най - ценно. По - добре се самоубии или потърси помощ до край, но да убиеш особено децата си !? това за зверство!
9
1
 
14
 
! Отговори
А преди 3 години
На каквото и да е била жертва нищо НИЩО не може да оправдае постъпката и. Това е постъпка на психопат. Доживотен затвор без право на замяна.
8
7
 
3
 
! Отговори
Европейка преди 3 години
Истанбулска конвенцийка?
7
4
 
23
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Айде, пак изкараха мъжа виновен! Жените никога не носят отговорност за действията си. Защо когато Викторио уби жена си и бебето си, тогава всички казваха: ,, за насилието няма оправдание"?
6
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5Внимавай! Да търсиш извинение за подобно зверство не говори добре за собствения ти разум.
5
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бил я е, тормозил я е, без работа е била жената дълго време, затворена вкъщи с две малки деца, и не са й издържали нервите. Бог да прости децата!Лош и неправилен начин е избрала да го накаже.

Спонсорирани публикации