Андреа за Кубрат: Дотук той е любовта на живота ми, но не сме заедно

За двойката отново се заговори след обща фотосесия
22 ное 2020 21:00, Нели Христова
52
Андреа за Кубрат: Дотук той е любовта на живота ми, но не сме заедно
Снимка: БГНЕС

„Дотук Кубрат е любовта на живота ми”. Това сподели поп фолк певицата Андреа в откровено интервю пред NOVA.

„След 13 години няма как и двамата да не изпитваме още чувства един към друг. За да изпитвам аз някакви чувства, значи те се подклаждат от него самия”, поясни певицата.

Андреа разказа и кои са били най-тежките моменти във връзката им.

Още по темата

„Не бях готова дълго време да кажа това, което чувствам. Двама души, колкото и да им се иска да гледат в една посока, в един момент се разминават. Това се случи след доста години, в които бяхме заедно. Никога не съм била наивна. Знаех много неща, които се случват и зад мен, и пред мен, но не говорех. Винаги съм си казвала, че ако човек прави скандал от всяко нещо, целият му живот трябва да мине в дрязги с различни хора”, заяви поп фолк изпълнителката.

„Последните скандали с Кубрат не ми се отразиха добре. На няколко пъти бягах от заведения, защото не можех да търпя как ме гледат хората. Някои погледи са злобни, други съжалителни”, сподели през сълзи певицата.

Андреа коментира и трудния период, през който се е борила с килограмите.

„Славата променя хората, възгледите. Няма евтин обяд, когато искаш да ядеш в скъп ресторант, както се казва. В един момент загубих представа за личността си, за здравето си. Ако искаш да си на върха, трябва да забравиш, че си човек. Влоших се психически и напълнях. За мен по-страшно беше не напълняването, а чувствата, които изпитвах. Ходих на психолог, усещах се особена. Търсех подкрепа от Кубрат, но той не ме разбираше. Това ме срина. Тогава започнах да приемам успокоителни хапчета”, разказа певицата. И сподели, че години наред е живеела в измислен свят, който е била създала сама.

„Светът ми се пропука след целувката с Джени Суши. Тогава избягах от България. Бях огорчена, обидена. Защитих го, защото не се предавам лесно. Видях, че целият свят се обърна срещу него и колкото и да ме болеше, аз не исках да го нападат. Не понасям жени, които искат да се възползват. Знам, че той сбърка, но не можех да го изоставя”, коментира певицата. И сподели, че след като е научила за целувката е направила нещо безразсъдно. „Спомням си, че се качих на колата и карах толкова бързо. Нямах представа на червено ли минавам, на тротоара ли ще се кача. Не чувах музиката. Исках да се ударя в някое дърво. Това беше голяма грешка”, каза тя.

Година по-късно Андреа сама призна в социалните мрежи, че боксьорът й е изневерявал.

„Като всяко човешко същество не издържах и не успях да спра емоциите си. Не исках да изглеждам като лигла. Понякога искаш да изкрещиш на целия свят, че не си глупачка. Направих го, защото ме заболя и съжалявам. Винаги и двамата души в една връзка имат вина за нейния провал”, каза още тя. И заяви, че с Кобрата все още комуникират, но не са заедно.


52
Още от Спонсорирани публикации
Инсултът е лечим!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Не занивайте аудиторията с чалгаропитеци.
46
1
 
4
 
! Отговори
мхм преди 2 дни
има ли жена, която още вярва, че това е любов. мили дами, това е проституция
45
0
 
4
 
! Отговори
:D преди 2 дни
Все си мисля, че понятието "любовта на живота ми" е абсолютна величина. Т.е. "дотук това е любовта на живота ми", а от другата седмица вече не е звучи нелепо. То е все едно да кажеж: "дотук ти си първородния ми син", обаче от другата семица ще видим.
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тези бяха заедно 13 години само за пред хората
43
0
 
10
 
! Отговори
Както преди 2 дни
повечето знаменитости,нито тя е жена за един мъж,нито той мъж за една жена!Другото са подробностти!
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тая джука като е искала бебе да му беше казала, той откъде да се сети, мисленето не е по неговата част. Тринайсе години се мандат насам-натам, поне да си беше казала какво я сърби.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
След 12-ти декември набързо пак ще се съберат като помирише тая милионите от мача с Джошуа.
40
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пак ли ни занимавате с генетичната *** на нацията?
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
По-добре да се беше ударила в някое дърво.
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Нямала деца...
А тези дето имат ги колят
Ще си има всичко някой ден
Но когато му дойде времето
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Направо трогателно
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
две ко6ри на едно място не могат да съжителстват
35
1
 
3
 
! Отговори
Шопо преди 2 дни
Време и е да се окучи вече...
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тъпо и ненужно интервю. Андреа е един човек и на всеки може да се случи същото. Ако всеки започне да дава интервюта да изгубените любови кой ще спечели. Е Андреа сбърка. Тя загуби с това интервю. И водещия се изложи яко . Жълтини и лиготии. Сбърка Андреа.
33
1
 
24
 
! Отговори
Щерю преди 2 дни
Когато Андреа е една най- обикновена млада жена, но циците и тоалетите й я карат да си мисли, че е ненагледна по красота принцеса - така става тя...
32
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Андрейчето надуши хонорара от мача с Джошуа.
31
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ако искаш да си на върха трябва да забравиш че си човек браво добре казано хаха то пълно с такива хора по върховете който са забравили че са човеци
30
10
 
27
 
! Отговори
2020 преди 2 дни
Кобрата ,колкото и да е с интелект на бияч е с добро сърце ,патриот и като нормален мъж иска да си има съпруга и деца.А ти кифло повяхваща, само го използваше за показ и да му доиш тежко заработените хонорари.И после -целунал друга ,залитал по ***.Да бяхте се оженили,едно дете да беше му родила,че да имаш претенции и да те запомним поне с нещо съществено.
29
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Кога ще можем да ядем сурова pиба директно от божественого тяло на Андреа Сушева ?
28
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Никой не рекламираме май.

Спонсорирани публикации