Веско Маринов: През 2020-а осъзнах колко хубав е бил животът ми преди нея

Певецът с равносметка за надеждата, вируса и музиката
24 дек 2020 09:44, Елка Василева
15

Една среща в края на различната 2020 година с емоцията на естрадната музика. Каква беше 2020 година за Веселин Маринов?

"Година на много размисли и година, в която осъзнах колко е бил хубав животът ми преди нея", коментира певецът пред Bulgaria ON AIR.

"По това време през декември са моите коледни концерти. Тази година трябваше да идвам два големи концерта в Зала 1, които се филмират и по-късно се излъчват около празниците и изобщо - един тъжен декември", отбелязва Маринов.

Мечтае през следващата година животът да се върне такъв, какъвто го обича, защото през 2020 г. хватката на вируса улавя и самия него.

"Когато отидеш в болницата, виждаш реалността, болката на хората, страшните звуци на апаратурата, с която се лекуват, от всяка стая, огромното себераздаване на хората, които работят там, особено на медицинските сестри и санитарите", сподели изпълнителят.

„Всяка седмица на портала на болницата оставям за това отделение или една торта, или една баница. Така съм го решил. Така ще бъде, докато един ден мога да отида и да ги видя в лицата“

Обещава си концерт, с който да каже "Благодаря" на героите в бяло.

А дотогава пожелава едно - да намерим урока в това време, което изживяваме сега.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добър певец, заедно с мили-ванили са ми любими.
9
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега изпей "ваксината ни пази" изпоти се обилно и се хвърли от високо.
8
8
 
10
 
! Отговори
Вътко преди 3 години
Пазете Веско да не киха, че пак ще заеме болнично легло, а хора които наистина имат нужда, ще бъдат на стълбите. Този е такъв лигльо.
7
6
 
14
 
! Отговори
лично ощетен преди 3 години
Как няма да ти бъде хубав животът , преди... На мен лично, мои контрахенти, на практика ме принудиха да закупя поне 10 билета на твоя "концерт". Иначе ГЕРБ щеше да се сърди... И така загубих 100лв, за да ме оставят на мира и да работя. Ето това е ГЕРБ, това е Веселин Маринов. Това е истината. И сега, когато неизвестно поради каква причина / явно е за пари, не си плащал достатъчно на Тиквата/ и Тиквата те разлюби--няма концерти,не от пандемията, а защото не те лансират Тиквата и ГЕРБ-мафията.
6
3
 
14
 
! Отговори
Pumpi преди 3 години
Ееех...беше, Весе. Но го няма вече Цецо у ГЕРп и няма 300 бона за концерти. От време на време те мяркам в някой клип - парк, ти изпъваш жилите на припева, а жена в менопаузата се разхожда под дърветата.Класика(те всички твои са такива де, ти други сюжети принципно нямаш). Добрата новина е, че са ниско-бюджетни - за 2-3000 лв и можеш да спретнеш някой шлагер за празниците. Без бабите по концертите ти, толкоз.
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приятелят на долното ченге Цв.Цв.
4
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като не ви харесва, не слушайте. Браво на Веско.
3
8
 
10
 
! Отговори
Аз Клавдии преди 3 години
Тоя от години е Мокра мечта на всяка една бабичка в България, искан и желан мъж, как да не се радва на живота?
2
19
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Спри да пееш,сълзливо,маззно,потно,мириззливо недоразумение,за да разберем и ние,нормалните хора какво е хубав живот през новата 2021г.Това е и моето пожеланиое за 2021г.-В.Маринов да спре да гррачи и да млъкне съвсем!
1
11
 
14
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
Какви герои бе измишлйотини

Спонсорирани публикации