Премахване на изкуствени мигли вкъщи, ами сега?

Ето няколко съвета от специалистите
21 яну 2021 20:56, Дарена Найденова
2
Премахване на изкуствени мигли вкъщи, ами сега?
Pixabay

Представете си го: 2021 година, месец март. Година след налагането на извънредно положение и поставянето на маски, вече всичко е отворено. Можете спокойно да се разхождате из магазините, няма социална дистанция, работите в офис и се наслаждавате на леко хладното, но слънчево време. Изведнъж се виждате във витрината на магазин и забелязвате, че миглите ви не изглеждат добре и е време да поправите този проблем.

Насочвате се към вашия козметик, който е готов да ви сложи изкуствени мигли, за да впечатлите колегите в офиса. Всичко е перфектно и вие излизате с усмивка на уста, хубави мигли над очите и по-голямо самочувствие. Наслаждавате се на новата си визия за около седмица или две, след което целият ад се стоварва на главата ви. И ако в един перфектен свят ще може да отидете веднага до салона, то в момента не живеем в такава приказка.
 
Въпреки че козметичните салони са отворени, се препоръчва да правите възможно най-много процедури у дома и да се изолирате колкото се може повече от външни контакти. Още повече, когато става въпрос за докосване на лицето, е добре да го правите самите вие, отколкото някой друг. Именно затова трябва да знаете как лесно и правилно да премахнете изкуствените си мигли.
 
За щастие, има лесен начин да го направите, но има и една малка уловка. „Няма лекарства без рецепта или каквито и да било други продукти на маслена основа, които могат безопасно да премахнат удължаването на миглите“, казва Клементина Ричардсън пред InStyle. Тя допълва, че единственият начин да се отървете от изкуствените мигли, е да чакате те сами да паднат.
 
Не трябва да ги дърпате, защото заедно с тях може да премахнете и естествените си мигли и да направите по-голяма поразия, отколкото сте имали преди. И ако си мислите, че може да отрежете екстеншъните, за да съвпаднат с естествените ви мигли, недейте. „Никога не режете или не откъсвайте удълженията си. Това само ще доведе до увреждане на естествените ви мигли“, казва Ричардсън.
 
Още съвети за премахването на изкуствените мигли у дома, ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Пунта Кана преди 3 години
Дори не дочетох ,само заглавието мернах та тъъъъъпотий на квадрат.Горките загубенячки ъкъла им толкова.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жал ми е за кифлите, толкова пари хвърлят да заприличат на нещо и сега с маски скрити да не им се виждат патешките човки. Даже и ваксина не могат да си сложат заради подобренията. Филъри, ботокси, силикон всички изкуствени неща стават проблем.

Спонсорирани публикации