Синди Крауфорд и Кая Гербер на партия шах у дома

Двете красавици - майка и дъщеря, са стилни и в домашни условия
Обновена: 14 фев 2021 14:27 | 14 фев 2021 14:21, Дарена Найденова
3
Синди Крауфорд и Кая Гербер на партия шах у дома
БГНЕС

Пандемията ни накара да измисляме различни начини, за да се забавляваме у дома. Някои започнаха да прочитат всичките си книги в библиотеката, други се учеха на готвене, а трети пък решиха да се отдадат на пъзели и настолни игри. Вече почти година сме поставени под някаква форма на изолация и идеите ни започват да се изчерпват.

И докато ние се чудим какво да правим, то Синди Крауфорд и Кая Гербер се наслаждават на спокойствието у дома. Двете дами приемат изолацията съвсем нормално, тъй като това вероятно е първият път, в който не пътуват постоянно и не са пред камерата по няколко часа на ден.

Колкото и да не ни се вярва, може да има спокойствие и разбирателство между две влиятелни жени. Това ни се доказа от последната снимка на Ранди Гербер - съпругът на Синди и баща на Кая. Бизнесменът публикува фотос, на който се вижда как дамите се наслаждават на партия шах, която явно е в доста сериозна фаза, ако съдим по изражението на лицата им.

„Шахът може да бъде и красив“, пише Ранди и ние напълно се съгласяваме с него. За играта си Кая и Синди са избрали удобни тоалети, които обаче са и стилни. 54-годишната Крауфорд е заложила на тънка блуза с дълъг ръкав и черен клин, докато на 19-годишната ѝ дъщеря явно ѝ е топло, тъй като е облечена със син потник и сиво спортно долнище.

Кая публикува снимката в историите си в Instagram, заявявайки, че в семейния ѝ дом играта на шах се приема сериозно. В момента и двете супермоделки си взимат почивка от подиума заради продължаващата пандемия от коронавирус.
 

Още за Синди и Кая четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Правило:)))
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Две манекенки играят шах!" Да ви имам свежото чувство за хумор, подмокрих се от смях!:)))

Спонсорирани публикации