Няма връщане: Гриша Ганчев напуска ЦСКА

Акциите на клуба ще бъдат подарени на желаещи да инвестират
Обновена: 16 фев 2021 16:17 | 16 фев 2021 16:17, Красимир Ангелов
116
Няма връщане: Гриша Ганчев напуска ЦСКА
Снимка: БГНЕС

Гриша Ганчев е категоричен, че повече няма да издържа финансово ЦСКА и ще напусне стадион "Българска армия".

Това обяви на официална пресконференция изпълнителният директор на "армейците" Пламен Марков.

"Имах разговор с нашите собственици, които са категорични в намерението си да приключат с финансовите си ангажименти. Господин Ганчев е категоричен в решението си независимо от разговора, който проведохме", започна Пламен Марков.

Още по темата
"Той счита, че тази ситуация не му позволява да продължи с издръжката на клуба. През следващите седмици нашите собственици ще изчистят задълженията към техни фирми, за да може клубът да бъде на чисто", посочи Марков и продължи:

"Това е важен момент, който държах да споделя. Акциите на клуба ще бъдат подарени на желаещи да инвестират в клуба. Всеки, който желае да инвестира в ЦСКА и да е финансов благодетел, ще има възможността да ги получи на безценица".

"Отборът ще може да завърши годината от финансова гледна точка без никакъв ангажимент. Това е важно за играчи и служители на клуба. Те няма за какво да се притесняват. Това са най-важните и общи неща, които мога да ви кажа към днешна дата", добави Пламен Марков.
 
Всичко по темата четете в Gol.bg
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
4
 
15
 
! Отговори
а преди 3 години
Големи приказки бяха преди няколко години, а сега 100% дава клуба за 0 лева ама с уговорката, че е дал кредити на клуба от 10-20-30 милиона и сега ще си ги иска естествено. Като сте големите фенове червените, тоя защо е още жив?
63
5
 
17
 
! Отговори
джуджето от Микре преди 3 години
Изтъках си платното, ритам ти кросното. Такава е благодарността на джуджето от Микре (Гриша Ганчев) към младите момчета, които оставиха сърцата си на терена за ЦСКА, но той ги изгони. Те играеха за истинския ЦСКА, а не за хибрида произлязъл от Литекс и Етрополе.
62
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До гласоподавателЪхъ.Гришата много искаше да направи един МОЛ на мястото на Армията, а пък за феновете щеше да направи чисто нов стадион за 10 хиляди някъде зад Обеля.
61
3
 
9
 
! Отговори
морз преди 3 години
тире, тире, точка
60
14
 
3
 
! Отговори
гласоподавател преди 3 години
Герб ( в лицето на столична община и правителството) отказаха на Гришата и на Инджов да започне рекострукцията на стадион Българска Армия и разултатът е на лице.
59
4
 
12
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Желанието на Борисов и компания да притежават всичко и всички води до вече трагикомични ситуации.Много му се събра на Ганчев,първо колите на МВР ,сега и това.
58
4
 
10
 
! Отговори
АГЕНТ 008 преди 3 години
Г.ГАНЧЕВ Е ДЕЗЕРТЬОР И СТРАХЛИВЕЦ ОФЕНДЪРС СА ВАНДАЛИ,НАРКОМАНИ СТОИЧКОВ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪРНЕ И ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ.
57
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В това гербаджийско управление е много тежко да работиш нещо ако не си в свитата на премиер Боце или неговите приближени. Не очаквах да се стигне чак дотам. Струва ми се, че причината е друга: мъни, мъни мъни... Преди гръмна "Левски", сетне "Ботев", сега ЦСКА и накрая ще остане Футболна федерация "Делиоман" - Рз. Гербаджийско-олигархична работа...
56
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама само *** би повярвал, че Ганчев абдикирабзаради някакво писъмце от група фенове. Той НИКОГА не се е съобразявал с тях! Проблемите са му другаде и с други хора и той си ги знае! Най-вероятно това са двамата дебели и третия гелосан отровители на държавата. Феновете са само повод, но друг е въпроса, че те си имат своето право мнение и то не без основание!
55
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-логичното решение в момента е обединяване на Левски-ЦСКА-Литекс и Лудогорец в един клуб. :-)
54
16
 
6
 
! Отговори
!!! преди 3 години
"Гриша Ганчев е най-добрият собственик на ЦСКА в последните 10-12 години. Би било пагубно за клуба, ако той си тръгне от "Българска армия". В най-тежките времена за ЦСКА той беше единственият, който излезе и се бори една легенда да не изчезне от картата. Мнозина искаха да закрият нашия отбор, защото им е трън в очите. Но Ганчев не позволи това да се случи. Познавам го от времето, когато играех на "Червено знаме", а той беше в борбата. Истинска вълча порода, която обича ЦСКА" Стойчо Младенов
53
4
 
13
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Мачкай Гришо ;-)
52
5
 
15
 
! Отговори
Васко Съдраният КЕЦ преди 3 години
СБОГОМ, СБОГОМ, СБОГОМ.... КАЗАХ! ЩОМ ТАКА СИ РЕШИЛА, ТИ..... ДОБРЕЕЕЕ!!!
51
5
 
23
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 3 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
50
2
 
11
 
! Отговори
Левски, оле! преди 3 години
Новият червен, партизански, Ц СКАпан филм: Мафиотчето метър и петдесет си отива!
49
3
 
14
 
! Отговори
Тирето за смях... преди 3 години
Тирето уйде в дерето...
48
1
 
27
 
! Отговори
Metallica преди 3 години
Искам да си кажа личното мнение. На 44 години съм, болен левскар, но не съм гледал бг мач от 5-6 години, международен от 2-3 , просто съм отвртатен от всичко , което се случва във футбола. Пари трябва да се дават на лекари, учители, това е важното, не на 22ма ритнитопковци. Всичко е тотално сбъркано , не е само в България (а иначе футбола при нас е отражение на държавата ни). Едно време този спорт е измислен след тежка седмица да отидеш на мач и да подкрепиш любимия си отбор. Сега е само пари.
47
2
 
29
 
! Отговори
Билбо преди 3 години
Няма да се учудя ако Ганчев и Божков станат комшии в Дубай. Ще си цъкат табла и ще си разказват "Ееех, помниш ли 90-те...".Левскар съм, но оттеглянето му от ЦСКА "уж" заради някаква декларация от 30 фена, едва ли е повода. Тиквуний може да е решил да го ползва за жертвено агне пред ОЛАФ за жипките на МВР....нищо че той е "победителят" в обществената поръчка. Абе всичко л-а-*** и смрад в нашият Бантуcтaн
46
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хахаха иии БРУНО е най-прецакан! Хахаха....дали пък няма да се завърне в ЛОКО???
45
17
 
5
 
! Отговори
Пената от Мировяне преди 3 години
Сега другарят Борисов ще трябва да спасява освен ФК,, Цоцка Драгойчева-Пощенец-Продоволственик-Динамо-Спартак-Витоша-Лаффчис-Наско Раев2020,,и Отбора на народа -ЦСКА !!!

Спонсорирани публикации