Невероятни! Трето злато за ансамбъла ни за световната купа

Момичетата триумфираха на финала на обръчи и бухалки
28 мар 2021 17:25, Красимир Ангелов
76
Невероятни! Трето злато за ансамбъла ни за световната купа
Снимка: Lap.bg

Ансамбълът на България триумфира за трети път на световната купа в София. Този път златните ни момичета спечелиха в съчетанието на обръчи и бухалки.

Още по темата
Българският ансамбъл, в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова, изпълниха поредното си впечатляващо съчетание при смесените уреди и с резултат 39.750 триумфира със златото.

Втори се наредиха японките с 35.800, а трети – представителките на Азербайджан, с 33.450.

Вчера в многобоя възпитаниците на Весела Димитрова спечелиха златото, като тройката бе идентична – в нея влязоха Азербайджан и Япония, но азиатките се поздравиха с бронза.

По-рано през деня ансамбълът ни грабна победата и на пет топки, оставяйки зад себе си Япония и Русия.

Боряна Калейн също продължи с великолепното си представяне в последния ден от Световната купа по художествена гимнастика, която се провежда в зала "Арена Армеец".

Родната грация спечели трети златен медал за деня, след като триумфира във финала на лента. 20-годишната българка записа резултат от 22.150 точки. Среброто отиде на сметката на Анастасия Салос от Беларус, а с бронза се окичи 16-годишният талант на Италия София Рафаели.

Така, Калейн грабна трето злато в индивидуалните финали за деня, след като по-рано ликува и на обръч и на бухалки. Тя остана трета на топка. С бронз на бухалки се окичи и Катрин Тасева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
10
 
! Отговори
ХХХ преди 3 години
Не гледайте довечера пиянките с колко ще паднат за да не си разваляте настроението от тази чудесна новина ! Браво момичета !
34
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Браво! Мачкайте!
33
6
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До АнонимеНбългарки с НЕБЪЛГАРСКИ имена....кък да са не възгордее чиляк?...впрочем,щом в "БЪЛГАРСКИТЕ" футболни отбори преобладават кафеникаво-черни "асове" с африкански имена,защо па и в худ. гимнастика да са не приложи тоя номер?..ПЛАЩАШ,-ПОЛУЧАВАШ...."2+2=4"
32
1
 
5
 
! Отговори
??? преди 3 години
Цитат: ...тройката бе идентична в нея влязоха Азербайджан и Япония, но азиатките се поздравиха с бронза.Кои азиатки са с бронза? От Азербайджан или от Япония?
31
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аз-ътДаже много сте им писали на неблагодрите люде. Още веднъж- браво на момичетата! Когато за вас пуснат химн и вдигнат трибагреник, тогава се обаждайте!
30
1
 
2
 
! Отговори
поклон преди 3 години
поклон и вие сте номер 1
29
3
 
5
 
! Отговори
аз-ът преди 3 години
часа е 18:45 последните 15 коментара които изчетох нямат нищо общо с темата - елементарна злоба, завист, омраза на жалки, ниски хора без стойност, *** и фасове на обществото, които не струват дори храчката с която да ги оплюя. Радвам се на тези коментари, защото всеки път когато изпитам съмнение в себе си, че мразя собствения си народ, затова че чуя ли в чужбина българска реч подминавам - прочитайки това рабирам, колко съм прав. На вас коронавируса ви е най-малкия проблем. Ама най-малкият.
28
7
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
"Даваш ли даваш,балканджи Йово,хубава Яна на турска вяра?..Море воеводо,Яна не давам,ама Симона,Мадлен,Лаура и Ериказемай ги сички за твойта вяра.."..
27
14
 
4
 
! Отговори
Юнал Сюлимани преди 3 години
Слабо ,слабо представяне без сърце за какво усещане за какъв усет говориме!
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Благодаря ви момичета че прослаевяте България. Благодаря че имате издръжливост и спортен дух да излезете на пътво място.
25
6
 
5
 
! Отговори
плювач преди 3 години
Ще плюя пък - колкото повече печелят, толкова повече ще плюя ! Иначе се чувствам..... като плюнка !
24
3
 
8
 
! Отговори
ТролиТролевТролистия преди 3 години
Е друго си е състезанието да е у нас...
23
0
 
1
 
! Отговори
За какви привилегии преди 3 години
Квалификациите, че се плащат от държавата? Е да ама не -първо аз си я плащам, после ми ги връщате. Да хвърлим едно око на север за да разберем че нещата там саааа равни заплати плюс минус 2% -тоест и новобранецът и човека с 40 години взимат еднакво, обачеееееее как ще си ги влагаш си е твой проблем, творчески години и такива неща това са привилегии тоест една година само да учиш нещо ново, нов курс, техника, как нов самолет да караш. Това са привилегии ...
22
10
 
7
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 3 години
Този колосален успех се дължи само и единствено на мощната подкрепа на Властелинът на Заплатите Балкани другарят Бойко Методиев Борисов!!! Днес той разчисти Суецкия канал !!!
21
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А къде е рускияБг бият на световни купи, но на другите отпадат.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как невероятни...ние сме най-добрите света от много години
19
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А къде е рускияТе бойкотират за смешно съдийство.
18
4
 
12
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 3 години
Абе що ги снимате тия хубави деца, с тия парцаля на лицата бе? Туй вече на мода го обърнахте! Как тъй ще се гледат цял живот, или викат-да им спомня за туй срамно време, дето са е управлявало от най-простите измежду простите а пък раята е била най-овчата измежду овчите...
17
6
 
8
 
! Отговори
А къде е руския преди 3 години
ансмбъл - фрашкан с допинг и омаян от великоруския шовинизъм за свръхраса и величие ???
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 15Ще видим на олимпийските

Спонсорирани публикации