Борисов: Поклон пред Жоро Коритаров!

Журналистът е бил вече ваксиниран с първа доза
6 апр 2021 15:34,
141
Борисов: Поклон пред Жоро Коритаров!
Снимка: БГНЕС

"Поклон пред Жоро Коритаров!". Това написа на профила си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов, който придружи поста си със снимка на известния тв журналист, който почина тази сутрин от COVID-19.

Вчера по обяд Коритаров е бил откаран в болница "Токуда", където е дал положителен PCR. Имал е и сърдечна недостатъчност.

Още по темата


Той проявил симптоми вчера сутринта по време на ефир, съобщи пред "24 часа" Георги Харизанов, който е директор на ТВ "Европа". Трудно дишал, не можел да се изкашля, сърцето му прескачало. Към обяд се влошил и го закарали в болница.

Коритаров е бил ваксиниран с първа доза и предстояло тези дни да му поставят втора, казал самият той на Харизанов, когато се появили съмненията, че е заразен с коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дал е положителен тест, защото е бил ваксиниран с първа доза. Не се казва, но голяма част от ваксинираните ако се изследват с ПСР няколко дена след това са положителни. Така като чета надали е жертва на ковид, по-скоро на сърдечни проблеми. Виж дали ваксината не е оказала влияние за това е друг въпрос!
2
8
 
38
 
! Отговори
л0ш пр0р0к преди 3 години
щом е бил Ваксиниран - значи е Умрял от Ваксината!!
1
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лицемера го умори с кафенце от четири лева, сега съболезнования ще изказва.

Спонсорирани публикации