Пари, любов, късмет - какво вещае седмичният ви хороскоп?

Някои ще имат проблеми от личен характер
6 апр 2021 17:07, Иванка Гъркова
0
Пари, любов, късмет - какво вещае седмичният ви хороскоп?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Предлагаме ви хороскоп за периода 5 – 11 април, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Ще е много полезно, ако осъзнаете факта, че през тази седмица типът на преживяванията ще зависи изцяло от вас. Настроението ви ще е нестабилно, но можете да сте както най-добрите приятели, така и най-ожесточените врагове сами на себе си. В дъното на всяка неприятност ще е невъздържаното ви поведение и неувереност, съчетана с мнителност. Ако се опитате да поддържате конструктивен диалог с околните, не настоявате на своето и не повишавате тон при всяко несъгласие с мнението ви, със сигурност ще си спестите сериозни и при това комплексни проблеми.

Телец
 
Придържайте се към едно важно правило през тази седмица: бъдете себе си. Ще се налага да правите избор от различни варианти в различни направления, като приоритетни ще са финансите и любовта. Бъдете искрени с хората, които обичате. Те ви харесват такива, каквито сте. Мислете за бъдещето, мечтайте, споделяйте мечтите с близките си и обмисляйте предложенията им. Със сигурност ще ви подскажат как да синхронизирате желанията с възможностите, да стабилизирате позициите и да повишите приходите си, макар и не веднага.

Близнаци
 
Едно от нещата, които не можете да понасяте е еднообразието. Нужна ви е динамика, за да се мотивирате, обаче събитията през тази седмица съвсем няма да са динамични. Напротив, всичко ще се случва спокойно, предвидимо и без сътресения. Приемете го като прекрасна възможност за справяне с проблемите от личен характер. След като на работното място няма да има дразнения и дразнители или, ако ги има, ще са в рамките на търпимото, значи ще можете да разгърнете максимално потенциала си за уреждане на противоречията с близките. Ефектът ще надмине очакванията ви.

Рак
 
Енергетиката ви ще е нестабилна и мисълта, че може да не ви стигне времето или пък да не се справите с някоя задача по най-добрия възможен начин, определено ще се отрази зле и на настроението ви. Всъщност, усещането ви ще е лъжовно. В състояние сте да се справите с всичко, с което се заемете, стига да разпределите правилно приоритетите си и да не се опитвате да правите няколко нововъведения едновременно. Не мислете само за себе си, включвайте в плановете и хората от обичайното ви обкръжение. Те с удоволствие ще ви помогнат, ако ги помолите любезно и не се държите високомерно. Оставете незначителните занимания за края на седмицата.

Лъв
 
Има моменти, в които човек се чувства така, сякаш се върти в „омагьосан кръг“. Събитията се повтарят по един и същ начин и крайният резултат, независимо от усилията, не се различава от предишния. Повторението на грешките наистина е досадна ситуация, особено ако влачи след себе си финансови загуби. Почувствате ли се в такъв „капан“, значи трябва да промените нещо. Не си създавайте врагове. Не рискувайте с действия, които биха навредили на здравето или парите ви. Не се впускайте в любовни авантюри, които може да създадат всички описани неприятности заедно. И най-важното, не бързайте. Съобразявайте се с обстоятелствата, няма да съжалявате.
 
Какво да очакват останалите от зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари