Хали Бери и Марго Роби - с нови прически за Оскарите

Селена Гомес пък смени цвета на косата
28 апр 2021 23:37, Дарена Найденова
18
Хали Бери и Марго Роби - с нови прически за Оскарите
IStockphoto/БГНЕС

Тези дни станахме свидетели на множество звездни трансформации, обхващащи прическата. Постепенно известните личности се подготвят за лятото и решават, че е време да променят стила си. Тъй като косата влияе най-много на визията, тя е първата, която бива подложена на трансформация.

В неделя срещу понеделник бяха раздадени наградите „Оскар“ и за голямо щастие на всички нас, събитието беше присъствено. След като Академията отложи церемонията с цели два месеца, тя успя да направи така, че мерките около коронавируса да бъдат спазени и феновете да бъдат зарадвани с първото разпъване на червен килим от началото на пандемията.
 
Спокойно можем да кажем, че чакането си заслужаваше. Звездите не разочароваха със стил и красота, като се разходиха с прекрасни рокли и костюми, на които отделихме специално внимание. Една перфектна визия обаче не може да бъде завършена без стилна прическа. Някои звезди решиха да заложат на класиката и промениха съвсем леко косата си, докато други направиха голямата страшна крачка и се подложиха на пълна трансформация.
 
Една от смелите дами тази година беше Марго Роби. Тя се появи на червения килим с флорална рокля на Chanel, която включваше сложна бродерия и леко прозрачен материал. Но заедно с невероятното ѝ чувство за мода, продуцентката на „Момиче с потенциал“ обърна погледите и с избора си на прическа. Роби реши да заложи на популярния тази година бретон. Звездата се погрижи той да остане точно в центъра на челото ѝ, докато другата част от косата ѝ беше оформена в ниска конска опашка.
 
Феновете веднага използваха социалните мрежи, за да изразят възхищението си от новата прическа на Роби. „Марго Роби с бретон е всичко, от което се нуждаех“, „Марго Роби е трепач с тази прическа“, „Марго Роби е истинско модно вдъхновение“ и „Марго Роби ме кара да си направя и аз бретон“, са само част от коментарите в Туитър.
 
Човекът, „виновен“ за прическата на Марго е Брайс Скарлет, който сподели няколко кадъра от подготовката за червения килим. Пати Дуброф пък се беше заела с грима на звездата, използвайки изцяло козметични продукти на Chanel. Наградите „Оскар“ са едва второто светско събитие, на което присъства Марго Роби. По-рано през годината тя беше гост и на „Златен глобус“, като преди това реши да се изолира и рядко излизаше по улиците по време на пандемията.
 
Втората дама, която направи впечатление с прическата си на червения килим, беше Хали Бери. Актрисата стана известна по време на пандемията с това, че използваше задния си двор като светска сцена и демонстрираше невероятни тоалети. Сега обаче Бери може да се завърти пред истински фотографи и да покаже целия си блясък.
 
Още за новите прически на звезди ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Найденова. На мaйka ти п\у\т\к\а\т\а изгнила да ядеш с твоите простотии във Фес.бг

Спонсорирани публикации