Зодиак: Какво да очаквате тази седмица?

Вижте новата астрологична прогноза на Петя Георгиева
1 юни 2021 19:41, Иванка Гъркова
16
Зодиак: Какво да очаквате тази седмица?
Снимка: IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Предлагаме ви хороскоп за периода 1 – 6 юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Ако през първите няколко дни на седмицата сте нерешителни, раздразнителни и разсеяни, първоначално се опитайте да намалите контактите доколкото е възможно. Търсете мнението на близките си за казуси, които ви затрудняват и се вслушвайте в препоръките им. Те са хората, които със сигурност не биха ви навредили и на които можете да вярвате. Финансовите наличности ще са в пряка връзка с умението ви да разпределяте правилно времето и силите си.
 
Телец
 
Настроението ви ще е доста нестабилно до преминаването на Венера в знака на Рака. В този период е препоръчително да работите самостоятелно и най-вече да не се съобразявате с препоръки, които не сте поискали, а някой „с добри намерения“ е решил да ви посъветва. В края на седмицата ще се справяте с текущите затруднения без особени усилия и ще възстановите увереността в собствените си сили. Избягвайте разговорите, свързани с приходите и разходите ви.
 
Близнаци
 
Докато Венера е във вашия знак актуални теми ще са личните и любовни отношения. Ще установите, че е време да анализирате връзките си и да прецените дали не е време да „скъсате пъпната връв“ с някои личности от миналото, които предизвикват у вас мрачни мисли, носталгия, чувство за вина. В професионалния живот предстои промяна. Ще докажете правилността на позициите си и резултати, за които са ви критикували, изведнъж ще се окажат не грешка, а сполука. Ще разполагате с достатъчно парични средства, ако не обещавате и не предлагате финансова подкрепа на никого.
 
Рак
 
Повод за спорове и разногласия в началото на седмицата може да стане егоистичното ви поведение или пък желанието непременно да наложите мнението си, без да разполагате с неоспорими аргументи. След като Венера навлезе във вашия знак е възможно да научите подробности от миналото на любимия човек, които не са ви били известни до момента, но и няма да ви зарадват. Ако държите на връзката си и искате да я запазите такава, каквато е, не коментирайте темата. При изпълнение на текущите си професионални задължения се движете в посока от простото към сложното. Приходите ще са правопропорционални на старанието ви.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари