Кейт Мидълтън e притеснена от враждата между Уилям и Хари

Ще успеят ли братята да изгладят отношенията си?
Обновена: 14 юни 2021 20:27 | 14 юни 2021 19:45, Петя Славова
11
Кейт Мидълтън e притеснена от враждата между Уилям и Хари
Снимка:БГНЕС

Малко преди принц Хари и Меган Маркъл да отправят сериозни критики към британските си роднини, херцогинята на Кеймбридж уведоми приятелите си за чувствата си към двойката. Кейт Мидълтън не смята, че е „твърде късно да ги изтегли обратно“.

Така смята кралската колумнистка Камила Томини, като се позовава на доверени източници, споделяйки това пред списание Stella.
Запознати добавиха, че Кейт споделя мнението на Елизабет II, че Хари и Меган „остават обичани членове на кралското семейство“: кралицата каза това в официално изявление, коментирайки грубите думи на херцозите.

В интервю с Опра Уинфри херцозите на Съсекс обвиниха семейството, че е направило расистки коментари поради притеснения относно цвета на бебето Арчи. Маркъл разкри още, че Мидълтън я е разплакала, докато се е подготвяла за сватбата си през май 2018 г.

Чичото на Кейт Мидълтън, Гари Голдсмит, отбелязва, че изявленията на Меган не са повлияли на желанието на племенницата му да помири Уилям и Хари. Херцогинята направи първите стъпки на погребението на принц Филип, за което херцогът на Съсекс спешно се завърна в Лондон. Докато напускаха параклиса „Сейнт Джордж“, братята водеха оживен разговор, който много експерти смятат за заслуга на Кейт.

„Ако някой може да донесе мир на кралското семейство, това със сигурност е Кейт. Тя е брилянтен арбитър и миротворец... Тя се опитва да бъде връзка“, каза Голдсмит.

Още новини за британското кралско семейство четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
Крис преди 2 години
Намеша ли се жена до там беше
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А аз съм притеснен от простащината, царяща в този сайт.
8
2
 
3
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Меган е абсолютна змия и като нищо може да направи некоя орама на кралското семейство!С право се притеснява Кейт.Иначе МИ-5 най-добре биха решили проблема-окончателно.
7
2
 
2
 
! Отговори
стефчо преди 2 години
Аууу ако ми дадат 100 бона и вднага ще се развълнувам!
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кейти иска да джасне Хари, ама... а бе ще успее. Ей, тая дупка е ако е на гърбовете им, здрав стълб няма да остане. Да знаете от мен :)
5
1
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
тази изглежда да е голяма змия
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сънувам кошмари и чувам гласове.
3
1
 
3
 
! Отговори
Фривилна грухталност преди 2 години
Сега е времето да разкрият някой канибал на свободна практика в семейството, иначе дори и Борис Джонсън-Бийблброкс взе да става скучен със своята "Трилиън".
2
1
 
6
 
! Отговори
SuCkMyD1Ck преди 2 години
Навремето като бяхме лапета, сестра ми гледаше една сапунка - Три сестри, трима братя. Още ли се вълнуват хората от тези неща?
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
снимките не се виждат при мен

Спонсорирани публикации