Късмет, любов, пари... Какво да очаква всяка зодия тази седмица?

Предлагаме ви астрологична прогноза, изготвена от Петя Георгиева
29 юни 2021 20:33, Дарена Найденова
6
Късмет, любов, пари... Какво да очаква всяка зодия тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Предлагаме ви хороскоп за периода 28 юни – 4 юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен
 
Завършвате единия месец и започвате другия. Странен и доста динамичен период. През първите няколко дни напрежението ще се повишава бавно, но устойчиво. Динамичният ритъм може да „извади от релси“ дори най-устойчивите представители на вашия знак. След сряда обстановката ще е по-спокойна, но често ще се налага да избирате между личните и обществените задължения. Подреждайте програмата си както искате, но не се опитвайте да „седите на два стола едновременно“. Ефектът няма да ви хареса.

Телец
 
Краят на месеца съвпада с началото на седмицата и събитията ще са противоречиви. Финансовото ви състояние ще е пряко свързано със свършената работа. Обръщайте внимание на детайлите и не позволявайте на околните да ви отклоняват от основните задължения. Не се лишавайте от развлечения, но се опитайте да си ги създадете у дома, в компанията на близките си. Ако се налага да помагате на близки роднини и проблемът им не е спешен, то занимайте се с тях в края на седмицата.
 
Близнаци
 
Лесно правите графици, но трудно ги следвате. Лесно обещавате, но трудно изпълнявате. И през тази седмица, ако продължавате да допускате същите грешки (и то по няколко пъти), определено ще си имате неприятности, при това по-сериозни, отколкото си представяте. Заемайте се само със задачи, с които сте сигурни, че можете да се справите. Не харчете безразборно и не се опитвайте да прехвърлите вината за собствените си пропуски „от болната глава – на здравата“. Синхронизирайте мислите и чувствата си, ако не искате да развалите отношенията с най-близките си хора.
 
Рак
 
Няма да имате никакви неприятности през тези седмица, освен онези които сами не си направите. Опитайте се да поддържате спокойни и дружелюбни отношения с хората около себе си. Бъдете искрени и прями. Ако ви е нужна помощ – споделете, помолете и ще получите. Мълчанието не винаги е злато. Не очаквайте, че някой е длъжен да гадае мислите ви и, като не ги разгадае, дълго и протяжно да се цупите. Във ваш интерес е да сте по-общителни и сговорчиви, да не оставате дълго време сами със себе си, освен ако здравословното ви състояние не го изисква. Новостите, във вид на преживявания или информация, ще са повече от интересни.
 
Още от седмичния хороскоп ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии.
4
0
 
0
 
! Отговори
щурчо преди 2 години
За стрелците работа, работа, много работа и малко по-малко храна.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой нищо не се опитва опитваме се да весело хе хе
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
,знаеме знаеме и очаквахме и очакваме всеки ден репертоара го научихме а причините дела са лични но нема дет научихте ни днес таксите така е ние нямаме вина пресата .... Готови на всьо
1
1
 
1
 
! Отговори
Луна президент преди 2 години
Които не са зодии, ги очакват проблеми, карък и загуби.