Клуни подкрепя италианците след тежките наводнения до езерото Комо

60-годишният холивудски актьор притежава имот там
30 юли 2021 08:26, Анисия Иванова
8
Клуни подкрепя италианците след тежките наводнения до езерото Комо
Снимка: БГНЕС

Актьорът се появи в близост до езерото Комо, за да подкрепи местните жители, тъй като районът бе засегнат от тежки наводнения по-рано тази седмица, пише „Пари мач“.

Джордж Клуни заяви своята подкрепа на съгражданите си италианци. Във вторник сутринта проливните дъждове предизвикаха тежки наводнения и свлачища около езерото Комо, където 60-годишният холивудски актьор притежава имот от почти двайсет години. Според "Дейли мейл" този инцидент е причинил значителни материални щети, засягайки много къщи (включително и тази на актьора) и причинявайки евакуацията на 60 души. За щастие, няма жертви.

В интервю за италианската телевизия съпругът на Амал Клуни каза няколко думи. „По-лошо е, отколкото си мислите. Ситуацията е сериозна в Чернобио, но тук в Лалио е още по-сериозна. Смята се, че ремонтите ще възлязат на стойност милиони долари. (...) Този град винаги е бил тук и ще продължи, ще се възстанови по-силен. Това е един издръжлив град“, каза той, извинявайки се за лошия си италиански.

В социалните мрежи няколко търговци и местни жители публикуваха снимки заедно с Джордж Клуни, обяснявайки, че неговото присъствие и подкрепа стоплят сърцата на италианците. (БГНЕС)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анелия преди 2 години
Авторката на статията явно не е наясно с това за което пише. Явно не е и ходила на езерото щото щеше да знае, че Cernobio и Laglio са далечни села едно от друго. И за сведение на авторката, има издадена заповед от кмета на селото в което е къщата на Клуни, с която заповед е забранено снимането на актьора и семейството му. А глобата е мноооого солена. Така, че уважаема Анисия не пишете глупости. Или се информирате добре, когато работите по дадена публикация.
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4 Кой си ти...по писането ти съдя че си сифон...или въздух под налягане...Не политизирай нещата.Клуни си е Клуни...където и да се намира...
3
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1: И аз съм с 15% италианско ДНК и какво. нито говоря на италиянски, само на екскурзия съм ходил. Сега е модерно да се изкарват какви са ти произходите за да се прави на важен а всъщност не означава нищо. Той е кадето е отрасал и това в ФАЩ, остава си глупав надменен хамерикански ***
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Джордж Клуни заяви своята подкрепа" - само толкова ли бе гамен, само заявява. Че то и аз мога така, аз заявявам еди какво си. Този *** подкрепяше активно имигрантите но като го питаха дали би приютил няколко взе да се извинява че виждаш ли нямало къде. ***. Да хване това заявяване и да си го завре в там където не прониква светлина.
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Клуни е с италиански произход, предците му са имигрирали в САЩ.

Спонсорирани публикации