Трета победа за "лъвиците": Разгромиха Чехия и се класираха на 1/8-финалите

Волейболистките ни спечелиха с 3:0
24 авг 2021 22:32, Нели Христова
30
Трета победа за "лъвиците": Разгромиха Чехия и се класираха на 1/8-финалите
Снимка: БГНЕС

Нова категорична победа за България на европейското първенство по волейбол за жени. Воденият от Иван Петков тим разгроми Чехия с 3:0 гейма (26:24, 25:12, 25:19), с което запази шансовете си за първото място в групата.

Победата е трета за "лъвиците", които се справиха последователно с Гърция и Испания, но след това загубиха от Германия.

Отборът ни вече се класира за 1/8-финалите на Евроволей 2021, а утре ще се изправи срещу лидера Полша в директен спор за върха в групата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чехите не са ли излезнали с документи че точно тези участващите са наследници на Атила, Хитлер, Сталин и цялото българско население се опитва да ги убие заедно с Русия.За един приятел питам
11
0
 
1
 
! Отговори
Жорката Братоев 2 преди 2 години
При пълна концентрация и "събиране" на момичетата днес и по - адекватни смени и действия на Иван Петков при смените и прекъсванията - Очаквам да победим Полякините днес с 3:1 или 3:2. Иначе - 1:3 за тях ! Ще е много добре и два гейма да вземем , защото при загуба на нашите с 1:3 или 0:3 отиваме директно на Холандия на Осминафинал , което ще е убийствено за нашите !!! ..... Иначе или Украйна или Швеция - които са от нашата черга !!!!! ......
10
1
 
0
 
! Отговори
Жорката Братоев преди 2 години
..... Нашите момичета бяха с поне класа над Чехкините снощи. Абсолютно заслужен успех с 3:0. Дори имаше възможност да бъде и още по - брутален - всичките геймове можеха да бъдат под 15 точки в наша полза! Но отпускането , бързата загуба на концентрация когато поведат с повече и откровената лигавщина им попречиха да решат срещата за нула време!С такава загуба на концентрация и лиготия днес - Полша ще ни победи с 3:0 или 3:1. Иначе имаме абсолютни шансове за победа над Полякините!!! Успех !!!!!!
9
3
 
7
 
! Отговори
Б.Н. преди 2 години
Днес, (25.08.2021 - сряда) България ще се изправи срещу първите в групата - Полша.Поради мачът ни с Германия, в който отстъпихме (3:2), но успяхме да вземем 2 гейма, полухме 1 т., с която активът ни нарастна до 10 т. От другата страна Полша са с 4 категорични победи (т.е. нямат победа с 3:2, а само с 3:0 и 3:1) и актив от 12 т. NB! Единственият ни шанс, за да се класираме на четвърт финали е да победим полякините с 3:0 или с 3:1.Благодаря за вниманието! Стискайте палци и спокойна вечер!
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евала, живи и здрави да са.
7
6
 
5
 
! Отговори
Браво ! преди 2 години
А тия, които пак ги плюеха, да дъвчат знаят какво !!
6
3
 
7
 
! Отговори
! преди 2 години
пише се сАпУнисвам, не сЪпОнисвам !
5
5
 
11
 
! Отговори
Ганьо Балкански преди 2 години
Благодаря на българомрсзците за наклепаните редове под мен. Така гордостта ми че съм български гражданин повече расте и удовлетворението от спортната победа.
4
3
 
9
 
! Отговори
Фотографа преди 2 години
Това да не ти е конкурса мис мокра фланелка? Каква е тая снимка психопате?
3
2
 
13
 
! Отговори
Бичето преди 2 години
Браво на яките каки.
2
10
 
10
 
! Отговори
В Перник убиват преди 2 години
България е тежко тоталитарна държава, наследство от Борисов!
1
10
 
6
 
! Отговори
Парите не миришат преди 2 години
МВР И ДАНС СЕ ЗАНИМАВАТ С ТЕРОРИЗЪМ ИЗПРАТИЛИ СА ПЕРНИШКИ ГЛАВОРЕЗИ В БЕЛГРАД СЪРБИЯ ДА ЕКЗЕКУТИРАТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ПО ПОРЪЧКА НА МАФИЯТА !

Спонсорирани публикации