Нов месец - нов късмет: Какво вещае хороскопът ви за октомври?

Вижте астрологичната прогноза за всички представители на зодика
2 окт 2021 09:20, Иванка Гъркова
3
Нов месец - нов късмет: Какво вещае хороскопът ви за октомври?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Какво ще ви донесе десетият месец от 2021 година?
 
Предлагаме ви хороскоп за октомври. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви разкрие какво да очаквате в следващите 31 дни. 
 
Овен 
 
Ще разполагате с достатъчно добри възможности за уреждане на личните отношения в началото на месеца. Не чакайте на готово, а проявете активност. Ще реализирате желанията си. Количеството работа постепенно ще се увеличава, но пък и енергетиката ви ще е достатъчно стабилна, така че не би трябвало да имате сериозни спънки и най-вероятно ще се справите. Не се разсейвайте при оформяне на документи и изобщо при изпълнението на интелектуални занимания. В края на месеца е желателно да погасите дълговете си без значение дали са материални или морални.
 
Телец 
 
Във ваш интерес е още в началото на месеца да набележите задачите, да разпределите силите и да планирате времето, с което разполагате. Направете го както за професионалните, така и за домашно-битовите задължения. Уреждането на семейни въпроси ще отнеме доста ресурси. Убедете близките си да се включат активно, за да улесните получаването на окончателния ефект. Редувайте рутинната работа с творчески занимания, хоби, отдих, развлечения. Динамиката на събитията на моменти ще се повишава, но не само ще се справите, а е много вероятно и да спечелите състезание, в което сте се престрашили да участвате. Новите запознанства ще са малко, но интригуващи.

Близнаци 
 
Професионалните занимания ще ви грабнат буквално и изцяло още в първите дни на месеца. Видимо ще напреднете с всякакъв вид интелектуална и екипна работа, ако оптимизирате графика си. Пренебрегвайки второстепенните занимания ще повишите производителността си и ще подобрите взаимодействието с останалите членове на колектива. Действайки с прословутата си шеметна скорост, обаче, доста бързо ще изчерпате енергийния си капацитет. Усетите ли, че умората започва да надделява, намелете темпото. Служебните пътувания ще отговорят на очакванията ви. Не се разсейвайте изработвайки всякакви видове отчети, таблици, анализи, договори. При тях дори малката грешка може да направи голяма беля. Постарайте се да разпределите работата си така, че до края на месеца да довършите започнатото.
 
Рак 
 
На преден план ще излезе решаването на поредица финансови въпроси. Справянето с тях ще зависи от желанието ви да действате активно и решително. Не е изключено да получите предложения за допълнителна, макар и краткосрочна работа, от която ще получите, естествено, и допълнителни приходи. Имайте пред вид, че и разходите ви по някакви причини най-вероятно ще се увеличат. Ако изразходвате наличностите си разумно и пестеливо, със сигурност няма да изпитате недоимък. Следващата важна тема ще е свързана с личните отношения. Вероятността за нова романтична връзка, възстановяване на прекъсната връзка или пък начало на служебен роман никак не е за пренебрегване. Дали ще изпитате задоволство или разочарование е рано да се каже.
Лъв 
 
Периодът ще стартира на „бързи обороти“. Ще се наложи за кратко време да се справите с доста занимания, при това разнородни. Всъщност, редуването на рутинна работа, кратки пътувания, уреждане на семейни въпроси и участие в разни мероприятия ще ви се отрази стимулиращо и ще повиши работоспособността ви. Решаването на някои въпроси, обаче, ще е свързано с външна намеса, с нечие одобрение, разрешение. Фактът, че сте принудите да изчаквате „тежката“ дума на влиятелни институции и осъзнаването, че сте зависими от тях най-вероятно ще помрачи настроението ви, но тъй като „всичко е добре, когато завършва добре“ в края на процеса ще има от какво да сте доволни. На сериозни затруднения може да се натъкнете при справяне с домашно-битовите въпроси. Подхождайте към тях принципно и последователно.
 
Какво да очакват останалите в зодика, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там е работата, че нищо не вещае. Само ядове.
2
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
neka ne krieem mometa vav koito dadohme hapceto nali imame nesto vav ocite cetem misli i taka natatak zasto krieem tozi momen naglos edva ne ybihte cove ne se okazvate napravetego
1
2
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Долари и марки и суджук и бира за изборите