Дженифър Анистън е готова за любов

След раздялата със съпруга си актрисата иска отново човек до себе си
74
Дженифър Анистън е готова за любов
БГНЕС

Дженифър Анистън е готова отново да посрещне любовта и да намери правилния човек за себе си. 

Въпреки че рядко обсъжда любовния си живот, актрисата поговори по темата в интервю с Брус Бози за подкаста Lunch with Bruce. Като за начало, Анистън не е от хората, които успяха да се влюбят по време на пандемията от коронавирус. "Никой с голямо значение не е попаднал в радара ми. Но мисля, че вече е време. Мисля, че съм готова да споделя живота си с друг човек", казва тя.

За Анистън, която се раздели със съпруга си Джъстин Теру през 2017 година, любовните връзки никога не са били приоритет. "Не исках да влизам във връзка дълго време. Обичах да съм си сама. Без да бъда част от двойка. Била съм част от дуо откакто съм на 20, затова исках да отделя малко време на себе си", споделя актрисата.

Все пак Дженифър е решила, че е време да се захване отново с мъжете, но няма да използва приложения за запознанства. Смята да намери правилния човек по старомодния начин, да изгради връзка с него очи в очи и чак тогава да реши дали иска да прекара остатъка от живота си с него.

Цялата статия за Анистън можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 2 години
колкото по красива е една жена, толкова по-голяма пръчка е в леглото!стара китайска поговорка
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като личния живот на тази баба си е нейна работа, защо тогава пишат статии за това? Много ясно, че не може да се коментира някой неин скорошен филм защото такъв просто няма и световната преса заедно с тая баба ни занимат с клюки около нейния личен живот. То па един живот - имаше една приказка за такива като нея "катър без история".
46
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гарантирано от феминизма и джендъризма - стари, вкиснати, сами и мразещи целия свят. И естествено, все някой друг им е крив.
45
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До анонимна...общо взето съм напълно съгласен с теб....Смущава ме обаче само това:..-След като личния й живот си е лично нейна работа и не засяга другите,защо го прави обществено "достояние"?...Нещо не се връзва..Хем "Не ви интересува моя личен живот",хем.."Я чуйте какво ще ви кажа за личния си живот"....Иначе,тя ми е любимка,скоро няма да си променя мнението..И това жонглиране с "личен живот,но под светлините на прожекторите" важи основно за ВСИЧКИ по-известни личности...
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От маалата и ний сме готови.
43
0
 
4
 
! Отговори
Макарон преди 2 години
Време ми е да сменя жената с по-млада.
42
5
 
13
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
И какво мрънкате всички за възрастта й? Можете само да си мечтаете жените ви да изглеждат като нея на тази възраст. А личният й живот си е нейна работа. Ако иска, ще гледа внуци, ако иска, ще ходи по мъже. *** от панелката със закостенялото мислене не може да го схване това, за него има само един начин за живеене. А може би просто гроздето е кисело.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добра е за дечурлигата да ги научи.
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Приятели" беше приятно сериалче, харесвах я в ролята и там, но вече догуша ми дойде ни занимават с любовните и житейски драми.
39
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубав човек.
38
1
 
6
 
! Отговори
дедо преди 2 години
"Любовта" в трета възраст с друга игра. Явно Дженифър не е наясно и скоро пак ще реве.
37
2
 
11
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 2 години
Ми да мине насам към Перник, че и осигуриме много любов даже и малко романтика ще има
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С Рос бяха добра двойка защо го заряза момчето?
35
3
 
14
 
! Отговори
жена преди 2 години
А някой 70 годишен с 20 годишна да не е по-добър - смешен, че и чак на карикатура прилича. Тя поне е доста запазена, има и добра кариера, без да е някаква красавица, има чар и не е прос.та като някои от този форум.
34
6
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Прецъфтял, и какво - има и по-прецъфтели от нея от мъжки пол. Ще си намери винаги, но дано не е някой търсач на пари. И при мъжете е същото както при жените, макар че видимо жените бият мъжете по този показател. Не ми е ясно като сте злобни много хубаво ли ви става, що ли........
33
3
 
3
 
! Отговори
един преди 2 години
Прав е анонимен, че си е нейна работа как ще живее и какъв ще си го търси. Коментарите са разни, защото и хора разни. По принцип за развъждането е така, но е жалко, че който може да издържа деца, има по малко от бедняците. Това е някакъв природен закон за оцеляване според психолозите.
32
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Наистина стига сте писали проооостотии за жената. Както иска, така ще си живее живота, и запомнете, че има предостатъчно да се развъждат по света. Там, особено при богатите, са други отношенията при двойките. Тук е селянннндурщина - мъжът очаква да е отглеждан буквално като малко дете, а жената пък да го дои и ако може да го държи без пукната пара в джоба. Не че и там няма такива, но е по-рядко. Бил съм навън и видях много неща.
31
7
 
15
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Женифър си мисли че е на 20 години, но вече има много по-свежо агнешко. Женифър мрази мъжете, мрази децата, мрази и жените но... очаква любофта. Ха ха.
30
1
 
7
 
! Отговори
Пустиняка преди 2 години
Сака и се на момата,кво сте заревали..И она ше си намери
29
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Кой ли ви знае вас какви сте ***, тръгнали да одумват жената, като че ли малко мъже се женят за пари. И била еди - каква си, ами има си кариера жената, има си фенове, много важно какво си мислите за нея. Даже просташките мераклийски коментари са за предпочитане пред злобарските такива!